League of Legends

Egy éves a szabad szintezés – Toucan Celeste a legmagasabb szintű felhasználó!


Félelmetes, hogy egyesek mire képesek.

Egy évvel ezelőtt úgy döntött a Riot Games, hogy véget vet az “örök 30-as szintnek”. A játékosok azóta szabadon szintezhetik a felhasználójukat, s minden egyes fejlődésért valami jutalmat kapnak a játékba. Többnyire ezek nem annyira értékes jutalmak, ám ahhoz, hogy hősöket vegyünk magunknak, elengedhetetlen a szintenként kapott kapszulákból szerezhető kék esszencia. Természetesen nem egy unalmas rendszert tervezett a kiadó, bizonyos nagyobb mérföldkövekért egyértelműen értékesebb jutalmak járnak.

Valószínűleg a Riot Games sem gondolta volna, hogy egy lavinát indít el ezzel, több játékos is sportot űzött abból, hogy a lehető legmagasabb szintre törjön, a lehető legrövidebb idő alatt. Így lett híres például Nolife Fynn. Ő volt az első felhasználó, aki képes volt megugrani az 1000. felhasználó szintet. Sőt, mindezek után megosztotta a tapasztalatait is a közösséggel.

“Szörnyen unalmas a LoL jutalomrendszere” – Kitálalt az 1000. szintet elérő Nolife Fynn

Mindennek már lassan 4 hónapja, Fynn azóta lelassított egy kicsit és kizárólag a játékélményre koncentrál. Le is csúszott a trónról, a szabad szintezés születésnapján ugyanis már nem ő, hanem Toucan Celeste az egyértelmű uralkodó, ráadásul a korábbi rekorderre jelenleg 200 szintet ver.

A jelenlegi top 10 – OP.GG

A világot a felhasználói szintek kategóriájában egyértelműen Európa uralja, a top 3 ugyanis mind a nyugati szerveren játszik. Érdekesség, hogy négy hónappal ezelőtt Nolife Fynn már elérte az 1000. szintet, ám a világranglista harmadik, mind a mai napig “csak” a 800-as mérföldkövet lépte meg. Toucan Celeste pedig kihasználta Fynn “kiégését”, s rendesen meglépett, jelenleg 1408-as szinten áll a felhasználója.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva