Fortnite

Úgy néz ki a magyar Fortnite-osok mégis szeretik a spoilereket, úgyhogy hajrá Epic!


Meglepő eredménnyel zárult a spoilerekről szóló szavazás.

Az Epic Games sokadjára is kijelentette, a Fornite világában nincs helye a spoilereknek. A játékosoknak meglepetés kell, és a nagy bejelentéseket ők szeretnék tenni! Egyáltalán nem tetszik nekik a tendencia, hogy beelőzik őket random oldalak az adatbányászok villámgyors infói miatt.

Megoldásként, egy átfogó ban hullám során kitiltották a folyamatosan spoilerező oldalak javát.

A hatás rögtön érezhető lett, hiszen a meglepő újdonságként érkező Mounted Turretet senki nem spoilerezte el az Epic előtt. Az új jövevényt a hivatalos News képernyőből tudták meg a játékosok, nem a spoilerező oldalak leakjeiből hallották először.

A ban hullám kirobbanásakor megkérdeztük a magyar közösséget, hogyan viszonyulnak a spoilerekhez. Tetszik nekik, ha előre tudják az infókat, vagy jobb inkább a meglepetés ereje?

Meglepő módon 57% vs. 43% eredménnyel a spoilerek nyertek!

Úgy tűnik tehát, hogy a minél előbb kiderülő újdonságokat jó dolognak tartják a játékosok. Az Epic-nek tehát nem lesz elég fél évente egyszer lecsapni a spoilerező oldalakra, ennél okosabban kell eljárnia.

A játékosok igénye ugyanis újabb és újabb ilyen oldalakat hív majd életre. Azt pedig látjuk, hogy igenis van igény a szivárgásokra és a minél előbb begyűjtött infókra.

A legjobban akkor jár a kiadó, ha ő maga elégíti ki ezt az igényt, és saját maga szivárogtat néha 1-2 ránk váró újdonságot, mielőtt megelőzik. Náluk előbb úgysem tudja senki, mi kerül be a játékba, így spoilerekben sem tudják megelőzni őket, ha ők nem akarják!

Reméljük az Epic is ezt az utat választja, hiszen a Season 6 felvezetéseként már éltek ezzel az apráként szivárogtató technikával a skinek kapcsán. Akkor is jól sült el a dolog, a többi újdonságnál is jöhetnek hasonlók. Nem a random spoiler oldalaktól, hanem tőled, Epic!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva