PUBG

Készüljetek! Úgy néz ki megvan a havas pálya időpontja


Winter is coming!

Az új havas pályát már régóta várja a közösség, de most a PlayStation 4 megjelenésnek köszönhetően sikerült pár dolgot elspoilerezniük a fejlesztőknek. A hivatalos oldalon ugyanis már ott virít a “Vikendi Pass” elnevezés, ami nem lehet más, mint az új pályával járó Pass.

Valami G-Coin Pack is jár a drágább kiadás mellé, ami elképzelhető, hogy a PC-s verzióba is érkezni fog. Feltehetőleg a Pass-hoz van némi köze, mert nem hinnénk, hogy a Supply rendszer mellé bevezetnének még valami újabb pontgyűjtő rendszert.

Ha visszagondolunk a Sanhok megjelenésekor is hasonló időszakos Pass rendszerrel jelentkeztek, amiben jó pár skinre tehettünk szert a felkínált 10 euróért cserében, ekkor lehetett szinteket is vásárolni, feltehetőleg most is hasonlóra számíthatunk.

Sokan panaszkodtak a Pass miatt, ám mégis népszerű volt a Steamen

A PUBG december 7-én fog megjelenni a PlayStation 4-re, szóval ekkorra már számolhatunk is az új pályával. Reméljük nem hagyják el jó szokásukat a fejlesztők és ismételten lehet majd tesztelni a pályát megjelenés előtt, ahogyan az korábban volt Sanhok és Miramar esetében is. Annyi kiszivárgott részlet után, már tényleg bejelenthetnék lassan hivatalosan is a dátumot.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva