Akciók

Akciófigyelő: A HyperX Cloudok most kihagyhatatlan áron mennek


Az amúgy is jó vételnek számító Cloudok most egy nagyobb leárazást kaptak.

A HyperX Cloud fejhallgatók hihetetlen népszerűek az egyszerű hétköznapi alkalmi játékosoktól kezdve az igazi profi esportolókig. Nem hiába, hiszen ez az első olyan fejhallgató, ami végre minőségi termék, nem pedig csak a nevében “gamer”. A fejhallgató alapját a Takstar Pro80 adja, amit a hifisták is a lehető legjobb vételnek tituláltak a 20-30 ezer forintos kategóriában, még a HyperX hype-ja előtt, erről részletesebben korábban írtunk.

Az esportolók is gyakran nyúlnak rá

Most pedig akciósan lehet a miénk a HyperX Cloud I és a Cloud II is, de nem árt sietni, mielőtt kiürülne a készlet, hiszen elég nagymértékű leárazásról beszélünk.

HyperX Cloud I

A HyperX Cloud I-gyel kezdődött minden, ez volt a HyperX első nagy sikerterméke, ami még a mai napig ugyan úgy megállja a helyét. Ovális alakú, zárt kialakítású, 53 mm-es hangszórókkal szerelt fejhallgató, amely viselése több óra játék után sem zavaró.  A 24 ezer forintos címkéből levágtak 5 ezret, így most 18 990 Ft-ért vihetitek haza a Cloudot, ennyiért tényleg ajándék.

Akciós Cloud I

HyperX Cloud II

Az alza még nagyobb akciót hirdetett, ők ugyanis közel 10 ezret engedtek a Cloud II árából, így pedig egy csapásra remek vétel lett a Cloud második verziója is. A Cloud II alapja ugyan az, mint az első verzióé, túl sok tekintetben nem változott, csupán néhány aprósággal frissítette a modellt a cég: kapott egy jobb mikrofont, illetve felszerelték egy szerényebb külső hnagkártyával, ami tudja a virtuális 7.1 hangzást. Mindenki eldöntheti, hogy szüksége van-e rá, de én személy szerint maradnék a jól bevált sztereónál, a 7.1/5.1  inkább a mozitermekbe való, nem a fejhallgatókra, főleg nem virtualizálva.

Akciós Cloud II

 

Ezt olvastad már?

Az 5 legjobb ár/értékű gamer fejhallgató 20 ezer forint környékén

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva