Counter Strike

A szabályzat szépen megszívatta a HR-t, HObbit helyett csak a coach játszhatott a csapattal


Neccesebben alakul így a továbbjutás, minden a G2 elleni két mapon dől el.

Tegnap négy meccset játszott le a HellRaisers az ESL Pro League csoportkörében, ebből csupán egyet tudtak megnyerni. A négy meccsből viszont csak az elsőn játszott Hobbit, a többire a már a coach-nak, Johntának kellett beugrani (fun fact: az egy nyert meccsen már Johnta játszott). A játékosok sem voltak túl boldogok, érthető is, ugyanis ezen a négy mérkőzésen be lehetett volna biztosítani a LAN-ra való továbbjutást, így viszont megint az utolsó pillanatig izgulniuk kell.


A történteket DeadFox foglalja össze tökéletesen, viszont ebből kiderül, hogy saját hibából is adódik a probléma. Úgy néz ki, a szervezetnél nem tudtak erről a szabályról, vagy csak elfejeltették, de ezzel most lehet, hogy a LAN döntő is elúszott. A HellRaisers minden évben kicentizi a továbbjutást, két szezonnal korábban az utolsó meccsen múlt a LAN döntő. Bőven elképzelhető, hogy most is ez lesz!

Ma viszont már HObbittal fognak játszani a G2 ellen, ezeket a meccseket meg kell nyerni. De lehet elég az egyik is! A jelenlegi állás így néz ki:

A győzelemért 3, a hosszabbításos győzelemért 2, míg a hosszabbításos vereségért 1 pont jár. Jelen pillanatban mindenkinek két mérkőzése van hátra, ami azt jelenti, hogy maximum 6 pontot szerezhet. Így tehát még nagyon nincs eldöntve a továbbjutók névsora, a G2-mouz-HR-SpaceSoldiers-Windigo-FaZe közül matematikailag még bárki továbbjuthat.

Ezért lenne nagyon fontos a HellRaisers-nek a mai két győzelem a G2 ellen, azzal bebetonoznák a LAN spotot.

Ha azonban csak az egyik map lesz meg, akkor indul a számolgatás, és a reménykedés, hogy a törökök is buknak legalább egy mapot, és nem előzik be DeadFox-ékat.

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva