Fortnite

Az epic ismét beismerte, hogy hibázott: 2000 V-Bucks a tévesen bannolt játékosnak


Good Guy Epic Games ismét lecsapott.

Akinek nem a Fortnite az első játéka életében (nyilván sokan vagyunk így ezzel) az minden hibája ellenére elismerheti, hogy az Epic Games egy korrekt kiadó.

Figyelnek a közösségi kérésekre, és nem egyszer bizonyították, hogy ha hibáznak, akkor azt beismerik és korrigálják – így volt ez a Glider-Re-Deployment mechanikával is:

Az Epic beismerte a vereséget. Hamarosan kiveszik a Glider Re-Deploymentet a fő játékmódokból

Most egy újabb példát hozunk erre: nem jogosan tiltottak egy felhasználót még pár hónapja – szemben a szivárogtató oldalakkal.

Viszlát szivárgások! Folyamatosan bannolják a legnagyobb spoilerező oldalakat a Fortnite-ból

Redditen olvashattuk a rövid bejegyzést, miszerint a még nyáron kitiltott fiók ismét aktív lett, ráadásul elnézést kért és 2000 V-Buckkal kompenzálta a vétlen játékost a kiadó.

A játékos elmondása szerint a júliusi tiltás oka az volt, hogy engedte barátját belépni a felhasználójába. Úgy buktak le, hogy a barátja a világ másik felén lakott “windtcw”-hez képest.

Annyival egészítette ki a történetet, hogy ez “csak” egy alternatív fiókja volt, illetve a kompenzációt csak 1-2 meccs lejátszása után kapta meg.

Többféle nézőpontból is lehet szemlélni a történetet: a jogtalan ban feloldásának hosszához képest a kb 6000 forintnyi költőpénz semmi, viszont ha azt nézzük, hogy egy ingyenes játékról van szó, akkor gáláns összeg.

Remény tehát minden hasonló sorsú játékosnak van, ráadásul egy kis zsebpénz keretében segít a fejlesztő cég.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva