Hearthstone

Egy teljesen új Tavern Brawl jön, ahol minden kör kettőt ér!


Ma este érkezik az új kocsmai bunyó, a Temporus Shift.

Szerda van, ami azt jelenti, hogy ma érkezik a heti Tavern Brawl a Hearthstone-ba. És bár magára a kocsmai bunyóra pár órát még várnotok kell, a formátum szerencsére már ismert – a jó hír pedig az, hogy egy teljesen új Brawlra számíthattok. Lássuk, mit kínál majd az A Temporus Shift!

A szabályok

  • Standard formátumú paklit kell építeni, egyéb megkötések nélkül
  • A játékosok nem felváltva következnek, hanem mindenkinek két köre van egymás után

Nem véletlenül kapta tehát a nevét a kocsmai bunyó Temporus-ról, hiszen lényegében az ő effektje lett “beépítve” ebbe a mostani Tavern Brawlba. Fontos, hogy nem két “ugyanolyan” kör megy le, tehát az első kör után nem egy újabb 1 manás kört kapunk, hanem rögtön a második kör következik – a mananövekedés tehát nem áll le.

Mondani sem kell, ez az újszerű szabályrendszer teljesen új dimenziókat nyit meg a játékban. A különféle buff effektek például alaposan felértékelődnek majd, hiszen a két körnek hála gond nélkül elő tudjuk készíteni őket, nem kell tartani attól, hogy az ellenfél elpusztítja a lényeinket azelőtt, hogy támadhatnának. Ez persze jó hír az olyan lapok számára is, mint például a Vicious Fledgling, ami egészen biztosan népszerű lesz, hiszen fixen mehetünk vele ütni, miután kiraktuk.

Szerencsére azért a védekező opciók is erősödnek, így lesz mód arra, hogy feltartóztassuk az agresszív ellenfeleket. A Doomsayer például szintén eléggé felértékelődik ezen szabályrendszer mellett, hiszen garantáltan kisül a képessége, mielőtt az ellenfél reagálhatna. Mivel egy 2 manás lapról van szó, ezért kötelező kellék lesz minden kontroll és kombó jellegű pakliba, de igazából más összeállításokba is beférhet, mivel a takarítás után a terülésre is marad egy szabad kör.

Nagyon izgalmas deckekre és kombókra számíthatunk tehát a heti kocsmai bunyóban, ez nem vitás. A taverna szokás szerint este 10 órakor nyílik meg Európában, a jutalom pedig mint általában, úgy most is egy Classic pakk lesz. Addig is jó agyalást!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva