League of Legends

Kiszivárgott a német előszezon előzetes – Megint megborítaná a rendet a Riot Games?!


Lehet készülődni, már meg is érkezett az első előzetes!

Az “Ist das Meta?” névre keresztelt videóban a Riot Games előrevetíti, hogy mire lehet számítani az előszezonban, valamint úgy összességében a következő évben. A cím már sejteti, hogy alapvetően a nyáron tapasztalt “kaotikus” viszonyokat szeretnék viszontlátni a játékban a fejlesztők. Az “Ez a meta?” kiváló választás ennek érzékeltetéséhez, emlékezzünk csak vissza nyár elejére, amikor senkinek sem volt fogalma arról, hogy melyik karakter melyik ösvényen a legjobb.

A videó elején arra sarkallnak minket, hogy merjünk vállalkozni, ezt egy érdekes full AP Shyvana-val és egy kizárólag Wit’s Endet építő Dianával mutatja be a Riot Games, elképzelhető tehát, hogy az újabb rúnák és játékmenet lehetőségek mellé, visszatérhet a néhány szezonnal ezelőtt divatos tárgyhalmozás is, mint lehetőség.

Ezek után betekintést nyerhetünk az átalakított rúnarendszerbe, nem fog akkorát változni mint a tavalyi évben, de egy új szintre fogja emelni azt, amit jelenleg ismerünk. Új kombinációk, valamint teljesen új effektek várnak majd ránk az előszezonban.

Majd pedig jött a konkrét bemutatója annak, hogy a jövőben szeretnék a fejlesztők ha még szabadabban választanánk hősöket, akár a duó ösvényekre. Először egy ortodox Xayah-Braum párost látunk, amit egy Irelia-Nami alsó ösvény követ, majd pedig egy totálisan szokatlan Malphite-Amumu páros zárja a sort. Ez egyértelműen annak a jele, hogy a jövőben egyáltalán nem lesznek megkötve a szerepek, lesznek ajánlott pozíciók, ám a játékosokon fog múlni, hogy mit és merre játszik.

Betekintést nyerhettünk néhány másodperc erejéig az új tornyok működésébe. A játékmenet egyértelműen lassulni fog, ugyanis az előszezontól kezdve toronypajzsokat is el kell majd pusztítanunk az előtt, hogy esélyt kapjunk a tornyok ledöntésére.

Az előzetes alapján már november 11. óta tart az előszezon, ezt ugyan az éles szervereken még nem tapasztaljuk, de hamarosan érkezik majd a frissítés és lezárulnak hivatalosan is a 2018-as rangsorolt szezonok. Ami viszont biztos, hogy szűk két és fél hónapunk lesz kitapasztalni az új viszonyokat, ugyanis a 2019-es rangsorolt szezon január 22-én indul majd!

UPDATE: Megérkezett a videó angol verziója is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva