Overwatch

Alakul az új Ashe Meta – 466 damage és 25% ulti töltés a meccs első másodperceiben


A többi karakter csapdái után most már a felénk repülő dinamitra és B.O.B.-ra is állandóan figyelni kell.

A legutóbbi UPDATE óta végre élesben is próbálgathatjuk Ashe-t, az Overwatch legújabb hősét. Nem is kellett csalódnunk, a vadnyugat királynője élesben is brutális dolgokra képes.

Egyelőre a dinamit ereje tűnik a legvadabbnak, ráadásul az ellenfelek még nem fektetnek túl nagy hangsúlyt a kivédésére. Pedig az eddig látottak alapján számolni kell vele, már a meccs első másodperceitől kezdve.

New Ashe Meta – Threw a dynamite 4 sec before doors open 500 damage 25% ult ill take that every day from r/Overwatch

A feladat egyszerű, 3 másodperccel az ajtónyitás előtt bevágni az kijárathoz, majd ölbe tett kézzel várni a sebzést. Mivel a dinamit cooldownja 10 másodperc, mire az ellenfél a közelünkbe ér, már újra használhatjuk is. Ha pedig nem sikerül vele sebzést okoznunk, addig is feltartozzuk az ellenfelet és értékes másodperceket nyertünk szinte ingyen.

Illetve ne felejtsük el azt az ingyen 25%-os ulti töltést, ami szintén jól jön majd. Ugyanis B.O.B. szintén kőkemény dolgokra képes, illetve itt is hatalmas előny, hogy az ellenfél még nem számít rá. Nem figyelnek rá, hogy picit szétszóródjanak, ha Ashe ultija maxon van, így B.O.B. most még nagyokat tarolhat.

Got to finally play Ashe after three QP rounds, scored this sweet POTG from r/Overwatch

Azt gondolom ilyen ultikat szeret mindenki tolni, ami egyből vissza is tölti magát 25%-ig.

Ashe képességeivel tehát érdemes vigyázni ha ellene vagytok, hiszen az egy gombócban érkező ellenfeleket több módon is képes bebüntetni. Akár a meccs első másodpercéről beszélünk, akár a középjáték egyik fontos harcáról.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva