PUBG

A PUBG Corp. végre elárulta, hogy miért nem oldották meg az ejtőernyőhibát


A hiba, ami mindannyiunk életét megkeseríti.

Az utóbbi időben újra felütötte a fejét egy régi hiba, ami rendkívül idegesítő volt, hiszen minden játék elején találkoztunk vele. Ez a hiba gyakorlatilag azt eredményezi, hogy a repülőből kiugorva nem arra ugrik a karakterünk, amerre a kameránk néz.

Ez azért is frusztráló, mivel a játékmenetet is befolyásolja a hiba, hiszen ha épp emiatt nem érünk oda kellő gyorsasággal az általunk kinézett helyre, az elég zavaró tud lenni, bár aki az utóbbi időben játszott a PUBG-vel az biztos tapasztalta már ezt. Idáig ezzel az újonnan felbukkanó hibával nem nagyon törődött a PUBG Corp., pedig napi rendszerességgel panaszkodtak a játékosok miatta. Most viszont úgy tűnik, hogy észbe kaptak és végre már reagáltak az egyik játékos panaszára:

“Héj, nem ignoráljuk ezt a problémát, csak helyette az ejtőernyőzési mechanikai nagyjavításon dolgozzuk, aminek köszönhetően ez a hiba is a múlté lesz. Attól függően, hogy hogyan haladunk a belső tesztelésekkel, már a közeli jövőben várható a hiba javítása”

A PUBG közösségi menedzsere végre részletes választ adott. Ha pedig emlékeztek, a fentebb említett ejtőernyőzési mechanika újradolgozása még a FIX PUBG része volt, amiről azóta sem hallottunk túl sokat. Bár két hete azt ígérték, hogy az elkövetkezendő hetekben elárulják, hogy mi lesz pontosan a kampány sorsa, ennek ellenére még mindig hallgatnak a cég munkatárai és a szokásosnál is kevesebbet kommunikálnak a közösséggel.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva