Counter Strike

Jumpthrow, C4 drop és Fake flash – a leghasznosabb CS:GO bindek (1. rész)


Időt spórolunk és biztonságosabbá tesszük játékunkat, ha ezeket a kombinációkat előre beállítjuk.

A bindek lényege, hogy bizonyos játékbeli funkciókat (vásárlás, console parancs) egy gombbal helyettesítsenek. Ezek továbbgondolása a script, mely több billentyű együttes lenyomását egyetlen gombbal váltja ki.

Ezek az egyszerűsítések lehetővé teszik, hogy ne kelljen folyamatosan a billentyűzetet püfölni, elég lenyomni 1-2 gombot a kívánt hatáshoz. A bindek versenyen is engedélyezettek, a scriptek viszont versenyeken már tiltottak. A Jumpthrow-t a legtöbb versenyszervező tiltja, Majorön sem lehet sehol használni, de egy sima versengőn nem lesz belőle probléma.

Ezeket a bindeket az autoexec fájlba érdemes betenni, így minden indításnál automatikusan betöltődnek.

1. Jumpthrow

>alias “+jumpthrow” “+jump;-attack”

>alias “-jumpthrow” “-jump”

>bind “SPACE” “+jumpthrow”

Ezzel a paranccsal sima ugrásként is működik a SPACE, de kihúzott gránáttal a kézben jumpthrow is egyben.

2. Gránát bindek

>bind “f” “use weapon_flashbang”

>bind “x” “use weapon_smokegrenade”

>bind “c” “use weapon_molotov; use weapon_incgrenade”

>bind “v” “use weapon_hegrenade”

Ezekkel a parancsokkal az általunk megadott billentyű egyből az adott gránátra vált, nem fogunk véletlenül se rosszat dobni.

3. C4 drop

>bind “h” “use weapon_c4; drop”

A megadott billentyű átvált és egyből el is dobja a bombát. Nem fogunk véletlen sem fegyvert dobni, mindig csak a C4-et.

4. Fake flash

>bind “t” “use weapon_p250; use weapon_hkp2000; use weapon_glock; use weapon_tec9; use weapon_fiveseven; use weapon_deagle; drop”

A megadott billentyű lenyomásával átválthatunk a listában megadott pisztolyokra és fake flash-ként el is dobjuk őket. Ezzel ellövethetjük vagy megzavarhatjuk az ellenfelet, aki letart ránk.

Fontos, hogy minden általunk vásárolni szokott fegyvert tegyünk a listába, különben a kezünkben marad. Ezzel egyébként a kör elején is könnyebben tudunk pisztolyokat dobni a társainknak.

5. Mute Voice Chat

>bindtoggle “x” “voice_enable”

Ha 1vX szituációban maradsz, ezzel a gombbal letilthatod a csapattársak Voice Chatjét, hogy biztosan ne zavarjon meg semmi a koncentrációban. De ha csak szimplán egy kis csöndre vágysz egy körben, akkor is hasznos.

A második részben Kézváltás, Auto-buy és Tisztító parancsokat találsz.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva