Counter Strike

3+1 kedvenc CS:GO hibánk, amit hónapok óta nem képes kijavítani a Valve


Akad köztük olyan is, amit lehet nem is kellene most már kijavítani.

A CS:GO tele van hibákkal, igen, ezt mindenki tudja. Vannak köztük olyanok, amiket sürgősen orvosolni is kellene, és olyan is, ami fel se tűnik az embereknek.

Szubjektív listánkon most megmutatjuk azt a 3+1 hibát, amit lehet már ki se kellene javítani!

Szétlőhetetlen C4

Ha a játék realisztikus próbálna lenni, a C4-est simán át kellene lőni. Ha egy AWP lövedék több falon is átmegy, akkor pont egy aprócska bombával ne bírna el?

Ítélet: Olyan ritkán fordul elő, hogy inkább izgalmas extraként tekintünk rá, mint bosszantó hibaként. Ha valaki tökéletes timinggal pont be tudja dobni a bombát az AWP elé, az megérdemli, hogy ne haljon meg!

Dupla inspect

A Panorama UI menüjében, ha elég gyorsan kattintunk a fegyverünkre, kétszer is betölti az inspect rész.

Ítélet: Igazából senkit sem zavar, és a dupla fegyvereknek hála, tök jó keresztbe tett fegyverképeket lőhetünk ennek köszönhetően.

Diszkriminatív ablakok

Az gránátok és ablakok kapcsolata nem mindig egyforma. Ha úgy törjük ki az ablakot egy gránáttal, hogy pont az ablakkeret és az üveg találkozásához pattintjuk a gránátot, nem fog megakadni. Hiába töri az üveget, ugyanazt az utat teszi meg a gránát, mintha ott sem lenne az ablak.

Ezzel szemben, ha csak telibe nekidobjuk az üvegnek, akkor bizony belassul és kisebb utat tesz csak meg.

Ítélet: Annyira nem durva a helyzet, hiszen kísérletezés nélkül nem is tudnánk erről a hibáról. Ha a fizika törvényeit nézzük akkor persze hiba, de ugyanazt gondoljuk, mint a szétlőhetetlen C4-nél. Aki ebből a hibából képes akármikor szándékosan előnyt kovácsolni, akkor hajrá, megérdemli!

Falon keresztül felvehető fegyverek

Bizony, egyes falrészeknél, ha elég közel megyünk a fal túloldalán lévő fegyverekhez, akkor falon át is fel tudjuk venni őket.

Ítélet: A három kevésbé zavaró hiba után ez a bug a “+1”, ez már nem feltétlenül fér bele. Rengeteg vicces jelenetet tud szülni, amikor ráülnek az ellenfelek az elesett fegyverre vagy bombára, mi pedig falon át felvesszük, de talán ezt mégsem kellene.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva