Hearthstone

VIDEÓ – Kinky egy új trükkel döntötte meg az eddigi Hero Power világrekordot

Drag - Csető Zsolt - 5 éve Címkék: kinky,

28 hősképesség egy körön belül? Csak egy kis kreativitás kell hozzá...

Kinky neve nem ismeretlen a Hearthstone-közösségen belül, YouTube-csatornáján ugyanis rengeteg vicces videó és extrém kísérlet látható. Ez utóbbiak közül néhány hete nagy figyelmet kapott, amikor egy körön belül nem kevesebb mint 24 (!) különböző Hero Powert használt. Most azonban ezt is sikerült megdöntenie:

a legújabb videóban már 28 különböző hősképességet süt ki ugyanabban a körben, ezzel egy új csúcsot produkálva.

Természetesen beállított helyzetekről van szó, ez azonban nem vesz le az érdemből, hiszen már a puszta megtervezése sem egyszerű ezeknek a feladványoknak. Külön dicséret illeti ráadásul Kinky-t amiatt, hogy egy új trükk bevetésével tudta megdönteni a korábbi rekordot, rájött ugyanis, hogy a Nozdormu kijátszásával, majd elpusztításával (és ennek folyamatos ismételgetésével) ki tudja játszani az időlimitet, ilyenkor ugyanis mindig resetelődik a számláló.

A több mint két tucat Hero Power egyébként a Sir Finley Mrrglton és a Justicar Trueheart segítségével üthető ki: Kinky azt csinálja, hogy előbb az ellenfél kezében 0-ra csökkenti ezeknek a költségét, majd Azalina Soulthieffel mindig újratölti a kezét. A trükkhöz kell persze pár Coin, illetve folyamatos board clear is, a 9+9 “alap” hősképesség mellé pedig bejön az 5 Dr. Boom Hero Power, a Shadowreaper Anduin Voidformja, a Shadowform által adott 2 Hero Power, illetve a Bladestorm és a Ragnaros képességek is – így jön ki a bűvös 28.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva