Fortnite

TSM Myth a kiégés határán – Lelőtte a streamet, bocsánatot kért a rajongóktól


Mentális problémákkal küzd az egyik leghíresebb Fortnite játékos.

Komoly problémákkal küzd mostanában a TSM Fortnite szekciójának kapitánya. Ali Kabbani bombaként robbant be tavaly télen a köztudatba, többek között ő volt az első, aki a Fortnite építőmechanikáját tökélyre fejlesztette, ezzel megreformálva a játék képét gyakorlatilag örökre. A gyors toronyépítés volt a specialitása, szinte senki sem volt képes felvenni vele a versenyt, sokan úgy gondolták, hogy még Tfue és Ninja sem érhet a nyomába. Aztán általánossá vált az építkezés, a közösség hihetetlenül gyorsan fejlődött, Myth viszont nem törekedett ennyire a fejlődésre, így a teljesítménye sem volt már annyira kiemelkedő, ez sorra bebizonyosodott a nagyobb versenyeken is. A hirtelen leült hype-nak pedig hatása van a streamerre is, mostanában ugyanis a kiégés határán játszik a TSM játékosa.

Legutóbbi közvetítését idő előtt hagyta abba, ugyanis rendesen frusztrálttá vált scrimelés (gyakorlás más profikkal) közben. Egyértelműen hibát követett el egy akció során, ám nem volt képes levetkőzni magáról a rossz érzést és továbbállni, hanem csak még inkább belelovalta magát, aminek az lett a vége, hogy megborítva a stream rendet, idő előtt lelőtte a streamet.

Természetesen ő maga is érezte, hogy ennek nem ez a módja, így Twitteren kért bocsánatot a rajongóktól, valamint elmondta, hogy már egy jó ideje lámpalázban (szorongásban) szenved, egyszerűen nem tud teljesíteni, ha éppen közvetít. Valószínűleg ennek kiváltó oka a sikertelen versenyszereplés, elvégre egészen addig nem volt probléma a közvetítéseivel, amíg a nagyobb, streamelt versenyeken el nem vérzett, a “rajongók” pedig el nem kezdték őt támadni a teljesítménye miatt.

 

Már egy ideje lehetett tudni, hogy nincs minden rendben a játékossal, ám most először beszélt nyíltan a problémáiról. Sajnos, ha nem tudja megtalálni az egyensúlyt a profi karrier és a streamer élet között, akkor ez a probléma nem fog megoldódni és könnyedén kiégéssel végződhet. Valószínűleg jót tenne a játékosnak, ha egy időre szüneteltetné a közvetítéseket és nézők nélkül, csak a játékra koncentrálna egy ideig.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva