Gaming

Megjelent a “Twitch VIP”, a streamerek oszthatják ki kedvenc nézőik között


Speciális kitűzővel és különleges jogokkal jár majd, ha valaki kiérdemli a VIP rangot.

Turbo user, Moderátor, Prime user, Feliratkozó és most már a VIP is. A Twitch chat számos eddigi szerepköre új elemmel bővült az oldalon.

A VIP státusszal a streamerek kedvenc nézőiket és a közösség kiemelkedő tagjait jutalmazhatják meg.

A VIP rangot nem lehet megvenni, összegyűjteni vagy igényelni, kizárólag a streamerektől lehet kapni őket. Amellett, hogy speciális kitűző jár majd melléjük, számos jogot is jelent majd ez a státusz a chaten.

  • Nem korlátozza őket a Lassú, Sub-only és Followers-only módba rakott chat. Akkor és annyit írnak, amennyi csak jól esik.
  • Nem korlátozza őket a anti-spam szabály sem. Normál esetben aki 30 másodperc alatt 20, vagy annál több üzetenet küld, azt kizárja a rendszer 30 percre. A VIP-ket viszont ez sem érinti, ők bármennyi üzenetet beküldhetnek.
  • Minden szobában chatelhetnek, kivéve a Mod-only szobákban.
  • Akkor is posztolhatnak linket a chatre, ha a csatorna beállításai ezt nem engedik meg.

A VIP tagok száma meghatározott, nem lehet végtelen VIP kitüntetést osztania senkinek. Elsőre minden streamer 10 kiosztható VIP engedélyt kap, ha teljesíti a “Build a Community” achievementet. Ehhez 50 követő és 5 egyidejű chatelő személy szükséges a csatornán.

A további VIP kitüntetések kiosztása (20/30/40/50/60/80/100 darab) az egyidejű nézők számától függ. Annál több VIP lehetőséget oszthat ki egy streamer, minél több (10/15/20/25/50/100/200) egyidejű nézője van.

A jelenlegi maximum tehát 100 VIP tagság, amit egy streamer kioszthat.

A Moderator és Editor utáni harmadik streamerek által osztott szerepkör pont középen talált helyet magának. Az egyszerű nézőknél magasabb, a moderátoroknál viszont még alacsonyabb beosztást ad egyes nézőknek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva