Fortnite

Ismét sikerült előre gondolkodni – Két napon belül a második nerf érkezett a Mounted Turretre


Valahogy nem megy ez a játékegyensúly mostanában.

A tegnapi nap folyamán nekiesett az Epic Games és komoly gyengítéseket eszközölt a Mounted Turreteken. Ám úgy tűnik, hogy az első nekifutás nem volt elég, a hivatalos Fortnite Twitter fiókon keresztül ugyanis bejelentették a fejlesztők, újabb nerf érkezik az újdonsült “csapdákhoz”.

Ez az újabb nerf csak és kizárólag az alap játékmódokat fogja érinteni, tehát csak Solo, Duo és Squads módokban fogjuk érezni a hatását.

A második gyengítést szintén a közösségi visszajelzésekre alapozta az Epic, ezzel is megerősítve, hogy számukra igazán fontos a játékosok véleménye.

 

A nerf ezúttal nem olyan drasztikus, mint a tegnapi hotfix, ám így is szignifikáns lesz játék közben, ugyanis sokkal ritkábban lehet majd megtalálni őket a pályán. Ez remélhetőleg rányomja majd a pecsétjét a játék végstádiumára, remélhetőleg nem csak Turretből lövöldöző játékosokkal fogunk tudni találkozni a top 5-ben.

Az Epic Games egyébként tervez még egy módosítást a Mounted Turretekhez, ám az csak valamikor a jövőhét folyamán fog megérkezni, kissé át kívánják formálni a tárgy kiépítését, jelenleg ugyanis nagyon nehéz kilőni belőle az embereket.

Az látszik, hogy óvatosan áll a Mounted Turrethez a kiadó, november 14-én jelent meg, s 17-re már két nerfen is átesett a tágy, valamint egy még biztosan vár rá. Lehetséges, hogy ideje lenne bevezetni egy teszt klienst, amin még a hivatalos megjelenés előtt ki lehetne próbálni az érkező újdonságokat, így nem kellene ennyit piszkálni az éles klienst.

Borítókép: dexerto

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva