PUBG

Leleplezte magát a PUBG Corp.? Két új fegyverrel és rengeteg újítással érkezhet a havas pálya!


Tartalmas frissítésre számíthatunk!

Az utóbbi időben egyre több kiszivárgott dolgot tudhattunk meg az érkező havas pályáról. Elég csak a tegnap kirakott videóra gondolnunk, melyen Vikendi cementgyárát járhattuk körbe.

Újabb kiszivárgott videó a havas pályáról: Íme a Vikendi Cementgyár

Szombat hajnalban azonban valóságos aranybányára bukkantunk páran az egyik adatbányász Discord szerveren beszélgetve. Ez az aranybánya nem más, mint a játék nyelvfájljait tartalmazó hivatalos közösségi weboldal. Úgy tűnik pár lefordítandó kifejezés és szó előbb került fel ide, mint magába a játékba. Szemezgessünk is ezekből!

Két új fegyver!

Pár napja két új fegyver neve és leírása is felkerült. Az egyik a már korábban is belengetett Heckler & Koch G36:

A textúrája már elég régóta megtalálható a játék fájljai között, úgy tűnik már nem kell sokat várnunk rá. A sorok alapján azt is tudhatjuk, hogy annak idején helyes volt a képet készítő felhasználó elképzelése: a kompakt, G36c változatot kapjuk meg.

A másik fegyver pedig a sokak által CS:GO-ból ismert PP-19 Bizon lehet:

The Bizon SMG with stock folded

Canted Sight – 2 irányzék 1 fegyveren?

Kiszivárgott újítás: Nemsokára 2 sightot tehetünk egy fegyverre?

Emlékeztek, amikor pár hete “véletlenül” bekerült egy olyan beállítási lehetőség a játékba, amit azóta sem magyarázott meg a cég? Úgy tűnik tényleg igazuk volt azoknak, akik azt tippelték, hogy 2 sight kerülhet egy kiegészítő segítségével a fegyverekre. A fordítandó szavak listájában található Canted Sights kifejezés is erre utal.

Átdolgozott replay funkciók

Minden jel arra mutat, hogy a cég tovább bővíti a meccseink visszajátszására szolgáló Replay menüpontot. Feltehetőleg sokkal több lehetőségünk lesz a lementett küzdelmek szerkesztésére (exportálás, vágás külső program nélkül). Illetve több vizuális szűrőt/effektet is rárakhatunk a mozgóképre (Moonlight, HorrorBlue stb. fantázianévvel illetik ezeket a fájlokban.)

Végre nem marad single módban a fegyver?

Úgy tűnik, arra is lehetőségünk lesz majd, hogy megváltoztassuk az alapértelmezett tüzelési módot a fegyvereinken, sok felhasználó várta már ezt a funkciót.

A jelek alapján az elkövetkezendő hetekben egy erősebb frissítéssel kell majd számolnunk, kíváncsian várjuk! 

 

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva