Counter Strike

A Cloud9 mostantól európai csapat, hivatalosan is leigazolták kioShiMát


A korábbi Major-győztes csapatban immár többségbe kerültek az EU játékosok, először a klub története során.

A Cloud9-ra mindig is a legismertebb amerikai csapatként tekinthettünk a CS:GO világában. Sőt, számos alkalommal bizonyították, hogy nyugodtan nevezhetjük őket a legjobb NA csapatnak is.

Még shroud és n0thing idejében ESL Pro League döntőt nyert a csapat, 2018 januárjában pedig már az új generáció kiválóságai egy Majort nyertek a szervezetnek.

A Cloud9 azonban szétesett a csúcson. A játékosok nem hittek benne, hogy hosszú távon is eredményes lesz a lineup.

Stewie és tarik átigazoltak a MIBR ötösébe, Skadoodle visszavonult a CS-től. RUSH és autimatic tehát magára maradt, ideiglenesen a csapat nélküli európai játékosok ugráltak be a C9 kezdőjébe.

A beugrásokból aztán állandó szereplők lettek, Golden irányító játékára hamar lecsapott a C9 vezetősége. A fnatic-ból kiváló flushára szintén, és mostanra a két svéd mellé az ötödik játékost is megtalálták.

A csapat tulajdonosa szerint nem a véletlenek hozták össze ezt a csapatot, tudatos építkezés eredménye a mostani lineup:

“Rettentő büszke vagyok arra, ahogy ezt az ötöst felépítettük. KioShiMa remek fogás a Cloud9 számára. Mindannyian izgatottan várjuk, hogy ezt az új csapatot végre minél több versenyen láthassuk!”

A 2 svéd és 1 francia játékosnak hála az észak-amerikai kirakatcsapatból mostanra európai együttes lett, két USA játékossal kiegészítve. Érdekes lesz látni, ahogy a Cloud9 EU kvalikon indul innentől, és a sokkal nehezebb európai csoportkörökben próbál majd helyt állni például az ESL Pro League vagy az ECS küzdelmeiben.

Becenevéhez méltó módon tehát kioShiMa máris hozza magával a problémákat és az európai mezőnyt a Cloud9 számára.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva