PUBG

MNEB PUBG: Nem lehetett megállítani a Szupercsapatot!


Szombaton a legjobb magyar PUBG csapatok mérték össze tudásukat.

Egy hónapja ért véget az MNEB PUBG Playoff szakasza. Két csoport, 8-8 csapata juthatott le a PlayIT-en tartott offline eseményre. Szombat délelőtt 10 órától vette kezdetét az 5 meccsből álló izgalmas összecsapás, a papírforma többé-kevésbé érvényesült is.

MNEB PUBG: Erődemonstrációt tartott a Valhalla Vikings és a Szupercsapat!

Első meccs

Nem meglepő módon Erangel szigetén vette kezdetét az öt meccses összecsapás. A rajongók által csak szupercsapatnak hívott Flank és a Valhalla Vikings megmutatta: nem véletlenül hozták el már a második csoportmeccsen is a legjobb két helyezést. A végjátékban ez a két csapat nézhetett farkasszemet egymással egy 3 vs. 3 szituációban, a meccset végül a Flank nyerte 18 öléssel!

Második meccs

A második meccsen a sivatagos Miramaron találhattunk magunkat. Roppant izgalmas végjátéknak lehettünk szemtanúi, egy kiélezett 1 vs. 2 zárással. Krippie gyönyörűen lőtte be csapatát az első helyre, szép volt Valhalla Vikings!

Harmadik meccs

A harmadik meccsen visszatértünk a játék első pályájára. A Severny alatt helyett kapó végjátékban egy újabb csapat vihette haza a csirkevacsit. Egy bukhatatlan 3(4) vs. 1 vs. 1 szituációt húzott be a LvL Up gárdája, összesen 14 killt szerezve. 

Negyedik meccs

Visszatértünk az offline esemény utolsó Miramarjára. Eddig egyik csapatnak sem sikerült a duplázás, ismét egy új győztest avathattunk. Magabiztos végjátékban győzte le az első helyen álló Flanket a Team Plague. 

Ötödik meccs

Elérkeztünk a mindent eldöntőt utolsó meccshez. A játék legvégső szakaszába sem a LvL Up sem a Flank gárdája nem ért be. A Valhalla Vikings azonban nem érte be a második meccses győzelmükkel, 9 öléssel behúzták az ötödik mérkőzést is egy 3 vs. 3 szituációban.

A végeredmény

A Valhalla Vikings két győzelme sem volt elég, hogy utolérje a Szupercsapatot, így a második helyre érkeztek meg végül. A dobogó harmadik fokán pedig a LvL Up négyesét találhatjuk.

Gratulálunk minden lejutott csapatnak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva