Overwatch

Ismét kibannolták xQc accountját, ismét bejelentette visszavonulását


A korábbi Overwatch profi ezúttal 24 napos eltiltást kapott, a pletykák szerint ismét toxic viselkedés miatt.

“Végeztem, elég volt az Overwatch-ból!” – állította újabb eltiltása után az egykori profi játékos, xQc. A kanadai streamert 2018 augusztusában egyszer már bannolták, akkor toxic viselkedés és sértő kommentjei miatt 15 napra ítélték.

Ezúttal 24 napos eltiltást kapott, ráadásul élő adásban.

A bannolás oka egyelőre nem tiszta, de a pletykák szerint ismét illetlen beszéd és viselkedés miatt kapta.

A kitiltás pillanatában xQc nem tudta hogy reagáljon a dologra, állítása szerint még figyelmeztetést sem kapott. Toxic viselkedés miatti eltiltásnál mindig küldenek egy figyelmeztetést a tiltás előtt. Ha ő mondja simán elhisszük, elvégre nála jobban kevesebben tudhatják ezt.

“Normális esetben küldenek egy figyelmeztetést. Ha túl sok sz*rt összehordasz, rád szólnak, hogy elég lesz, vagy kitiltunk. Engem senki nem figyelmeztetett, de lássuk be tényleg kiégetett néha a játék.”

A közös jövő (ismét) bizonytalan xQc és az Overwatch számára. A streamer úgy érzi, neki ennyi elég volt ebből a játékból.

“Nem hiszem, hogy továbbra is erőltetni akarnám. Beletettem minden energiát és szenvedélyt, de úgy érzem ennyi volt. Ennyi voltam.”

A 24 napos ban idejére biztosan nincs több Overwatch xQc számára. Az eltiltás lejártával pedig meglátjuk, tényleg felhagy-e a játékkal, vagy ennyi bannolás után végre megváltozik és jó útra tér.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva