Counter Strike

Első LAN = Első győzelem, a francia szupercsapat azonnal bizonyított!


Szépen bekezdett a Vitality a DreamHack Atlantán, reszkethetnek a leendő Minor ellenfelek.

Az alig egy hónapos csapat meg is nyerte az első LAN-ját, ahova lejutott. Kicsit köhögősen, de összejött nekik. Az eleje nehezen indult, de a döntőben már elég jól ment nekik a játék. Mondhatjuk azt, hogy az egész versenyt uralták, BO1-ben kikaptak, de BO3-ban már nem volt ellenfelük.

ZywOo elképesztő formában játszott, a fiatal tehetségnek az elődöntőben (ami tulajdonképpen a valódi döntő lehetett volna) 81:40-es K/D-ja, és 107-es ADR-je volt. Elég beton statok. ZywOo-n kívül volt még egy nagy meglepetése a csapatnak. Az eddigi instant-banolt Traint az elődöntőben beválasztották a compLexity ellen. A compLexity a torna másik legerősebb csapata volt, a Majorön legendákká avanzsáltak szeptemberben. Viszont nekik is instant-ban volt a Train, nem is várták, hogy Happy-ék beválasztják ellenük. Ennek ellenére, mindenki nagy meglepetésére megtörtént, és így tulajdonképpen egy ingyen map győzelmet kaptak.

A döntőben a brazil Luminosity-vel kerültek össze, konkrétan lemosták őket a pályáról. A brazil csapat összesen 10 kört hozott két map alatt, a beindult francia gépezettel szemben ők sem tudtak mit csinálni, inkább beletörődtek a második helybe.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva