Fortnite

Kiderült az igazság a téves bannokról – Ninját szándékosan csapdába csalták, hogy tönkretegyék hírnevét


Váratlan fordulatra derült fény Ninja bannolási botránya kapcsán, de a lavinát már nem lehet megállítani.

Ninja minden egyes streamjét százezrek követik élő adásban, a streamer bármilyen hibát vét, valaki biztos kiszúrja. Az utóbbi napokban két teljesen felesleges reportot is végignézett a közösség Ninja adásában, mindkettőnek bannolás lett a vége.

Az eset hatalmas port kavart a Fortnite közösségen belül, mostanra azonban kiderült, valójában az egész egy szervezett támadás volt Ninja karriere ellen.

Ahogy DrLupo is írja, a magas ping által reportolt játékos kihasználta helyzetét, és szándékosan csapdába csalta Ninját. Eljutott hozzá is a hír, miszerint Ninja reportolta őt magasabb pingje miatt.

Ekkor jött az ördögi terv, valahogy kibannoltatja magát a játékból, és az egészet Ninja reportjára keni, hogy amiatt történt.

Az account név változtatással ezt gyorsan össze is hozta, az Epic Games hamar kibannolta. Innentől pedig már ismerjük a sztorit. Nyilvánosan támadta be Ninját, hogy miatta kapta a tiltást, pedig pontosan tudta, hogy ez nem igaz. A bannolást szándékosan hozta össze, hogy belerondítson Ninja karrierébe.

Ninja egy interjúban maga is megszólalt az eset kapcsán. Beszámolt róla, mennyi hate árad felé az utóbbi időben. Amit hónapok kemény munkájával felépített, azt most rosszindulatból valaki napról-napra rombolja le.

“Ez már nem fog elmúlni, a kár már bekövetkezett. A srác komplett sztorit csinált a dologból, csőbe húzott és besározta a nevem. És bejött neki! Szinte minden közösségi felületen csak az utálkozást kapom.”

Sajnálatos fordulat, reméljük a rossz indulatú ellenfél kamu sztorija is legalább akkora felhajtást kap, mint amikor még azt hitték, Ninja a vétkes! Ezzel hátha enyhülnek valamit a Ninjára irányuló téves vádak.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva