League of Legends

Lemásolhatjuk ellenfeleinket az új hőssel? – Érdekesre sikerült a “Colorful Mage” bemutatója


Egy ilyen újítás igazán nagyot menne. Valósítsd meg Riot Games!

A Riot Games a múlthéten hivatalosan is bejelentette, november 19-e lesz az első nap, amikor a League of Legends legújabb hőséről valami “konkrétat” fogunk kapni. A teaser érkezett is menetrend szerűen a Riot közösségi média platformjaira. Mind a brazil, mind pedig az európai Twitter fiók leközölt olyan képeket, amelyek ugyan pontosan nem mutatják meg az új hős modelljét, vagy képességeit, ám mégis sejtetnek egy-két dolgot.

Nagyon úgy fest, hogy az új hős a színekkel, egészen pontosan akár festékkel fog dolgozni. Legalábbis az első három képből ez lehet leszűrni. Ami viszont még érdekesebb ennél, hogy a három bemutatott kép mindegyikén már létező hősöket látunk, némileg az új karakter stílusára átformálva. Darius például virágot hord a füle mögött, Ahri egy farka egy hatalmas növénnyé változott, valamint Nunu esetében is megjelent a virág motívum a képen. Ámde mégis kaptunk valamivel többet a semminél, Nunu képén ugyanis egyből két Nunut látunk, az egyik a “virágos”, a másik pedig a csodálkozó, már általunk is ismert “eredeti”.

Ahri Teaser – Riot Games
Darius Teaser – Riot Games

Az új hős ez alapján nagyon úgy tűnik, hogy egy igazán speciális mechanikát fog beemelni a játékba hamarosan. Még nincs olyan hős a League of Legends-ben, ami másolná a karaktereket. Hogy mindezt hogyan szeretné kivitelezni a Riot, arról sajnos nem tudni, de nagy valószínűséggel hamarosan erre a kérdésre is választ kapunk, ugyanis az első teaserek után a Riot többnyire fel szokta gyorsítani a “bemutatófolyamatot”.

Nunu & Willump Teaser – Riot Games

Sőt, hamarosan itt van az All-Star gála, amire néhány hónappal ezelőtt azzal hype-olta a közösséget a kiadó, hogy a résztvevő játékosok egy “eddig még nem látott, színes újdonsággal” fogják elkápráztatni a nézőket. Mostanra pedig egészen biztosra vehetjük, hogy az új hősről van szó, a modell, név és képességbemutató tehát ha máskor nem, a december 6-án kezdődő gálán meg fog történni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva