Fortnite

Már a Fortnite-osok is Ninja hisztirohamával viccelődnek


Nagyon kapja, de vajon mikor lesz elege mindenből?

Ninja eléggé kihúzta a gyufát többeknél az utóbbi időben a viselkedésével. Addig mondjuk túl sokat nem lehet felróni neki, amíg az Epic minden óhaját teljesíti. Ezúttal a FaZe játékosa, Tfue játszotta el a népszerű streamert, miközben egy streamsniper követte őt hosszabb ideje. Tfue is azzal fenyegetőzött, hogy kitiltja a discord csatornájáról a követőjét, mindezt persze nevetve mondta a FaZe játékosa.

Nyilvánvalóan csak heccnek szánta Tfue ezt a kis Ninja imitációját, de azért meg kell hagyni, egy pillanatra tényleg Ninja streamjében éreztük magunkat. Akinek esetleg kimaradt volna a híres, már-már mémmé vált eredeti jelenet, az itt nézheti vissza, ahogy Ninja rommá égve felkínálja a játékosnak, hogy nem bannoltatja ki a játékból, ha kilép miután megölte őt:

Persze ez nem igazán jött össze, ebből indult ki a nagyobb balhé, ami Ninja állítása szerint kamu volt és csak az ő nevét akarták ismételten besározni. AmericanDad még tovább ment, ő szó szerint vette a “lépj le” felszólítást és nem csak a játékból lépett le.

Természetesen nem csak a streamerek viccelődnek Ninjával, a hétköznapi játékosoknál szállóigévé váltak Tyler szavai, amelyek a twitter posztjai alatt, illetve a twitch-en is gyakran visszaköszönnek. A sztár többször hangot adott már a nemtetszésének, de azért az ehhez hasonló eseteket önmaga kovácsolta, ha nem akadna ki ilyen látványosan, akkor talán nem is viccelődnének rajta ennyien…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva