Gaming

Kemény napok várnak a PUBG-re – Holnaptól jön a Tencent ingyenes battle royale sikerjátéka!


Úgy tűnik a Tencent is akar egy újabb darabot a PUBG sikereiből.

A PUBG Corp. egészen biztosan nem boldog a játékosbázis statisztikákat illetően, ugyanis lassan már nem a PUBG lesz a legnépszerűbb játék a Steamen. Az egész a Fortnite-tal és a Call of Duty battle royale módjával kezdődött, most viszont egy újabb nagy kihívó érkezett, mégpedig a Tencent személyében, akik nem csak a PUBG mobilverzióját készítették el, hanem bizony egy saját battle royale játékot is elhoztak a közösségnek.

Még snowboardozni is lehet!

Már most is a 100 legnépszerűbb játék között van Steamen a Ring of Elysium, pedig az igazi nagy hajrá csak holnap kezdődik, ugyanis a következő naptól kezdve az Európai Unió régiói is játszhatnak végre a kínai óriás üdvöskéjével. A Tencentről azért azóta kiderült, hogy nagyon is foglalkozik a játékaival és a közösség minden óhaját lesik, pontosan úgy, ahogy a PUBG Corp. tette a kezdetekkor még.

Télen nem árt egy jó meleg sapkát is magunkkal vinni

Ez idáig főként az ázsiai és az amerikai régiókban volt csak felkapott a játék, most viszont végre üzembe helyezik az EU szerverparkot is, amelyek a GDPR szabályozások miatt csúsztak ennyit. Ma már feltehetően csak a holnapi rohamra készülnek a fejlesztők, aki akarja az már le is töltheti előre a játékot. A szerverek november 23-án 17:15-kor élesednek, innentől kezdve bárki kipróbálhatja a játékot ingyenesen.

Korábban írtunk már a ROE-ről, akit érdekel a játékmenet, az itt talál minden infót róla, időközben pedig megérkezett az FPP mód is a játékba.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva