League of Legends

Ha azt hitted Neeko passzívja haszontalan, gondold újra!


Sokkal többet tud az alakváltó passzív, mint elsőre gondolnánk.

Őszinte leszek, amikor először megláttam Neeko passzívját kissé elszomorodtam. Első ránézésre egy jópofa, ám skinekhez illő effektet láttam, aminek semmi hatása nincs a játékmenetre azon felül, hogy átverhetjük vele ellenfeleinket. Persze azt is csak addig, amíg nem használunk egy képességet, akkor ugyanis megszakad az alakváltás. Ráadásul ezen az aktív hatáson kívül semmilyen passzív hatást nem kapott az átváltozás lehetősége, így az első benyomásom abszolút negatív volt.

Végül kiderült, hogy már a kozmetikai vonatkozásai is hasznosak tudnak lenni, elvégre több olyan karakter is van a játékban, akikkel az autoattack animációik miatt könnyebb farmolni. S mivel Neeko, ha átváltozik, akkor nemcsak a külsejét veszi át a barátságos karakternek, hanem az auto animációját is. Így ha nem érezzük magunkat komfortosan Neeko alaptámadásával, egy játékban van másik 4 lehetőségünk ezen javítani.

Ám most kezdődik a legérdekesebb felismerés, Neeko nemcsak az auto animációt, hanem a karakterek alap támadási sebességét, mozgási sebességét, valamint támadási távolságát is átveszi alakváltáskor, így stratégiai vonatkozásai is lehetnek az átváltozásnak. Sajnos, ha Caitlynnel játszunk együtt, akkor nem kapjuk meg a végtelen lőtávolságát, ám Neeko 550 egység távolságba bármelyik karakter autoját el tudja lőni, igen, akár még közelharci hőssé is válhatunk vele.

A magabiztos farmoláshoz elengedhetetlen a támadások gyorsasága, s ha éppen van olyan hős mellettünk, akinek az alapadatai magasabbak, mint Neekoé, akkor érdemes az ő formájában csapkodni a minionokat, ugyanis gyorsabbak leszünk abban az esetben. Ugyan ez igaz a korai roamokra, ha van olyan hős mellettünk, akinek gyorsabb az alap mozgási sebessége, akkor bizony érdemesebb lesz az ő alakjában nekiindulni, ugyanis úgy gyorsabban elérhetjük majd a végcélunkat.

Az egyetlen hátulütője jelenleg a passzívnak, hogy a többalakos karaktereknek csak az alap formáját tudjuk felvenni, így nem tudjuk még tovább növeli a mozgási sebességünk például egy Elise pókformával. S sajnos jelenleg Kayn is csak alap formában jelenik meg, ám ezen valószínűleg változtatni fognak a fejlesztők, ugyanis az ő esete valamivel speciálisabb.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva