Hearthstone

A Mage is megkapta a maga Duskbreakerét – íme az Arcanosaur


Íme a legújabb kártya a Rastakhan's Rumble-ből.

Nincs megállás, robogunk tovább a lapbemutatókkal, hiszen még mindig rengeteg kártya vár arra december 4-én megjelenő Rastakhan’s Rumble-ből, hogy felfedjék. Máris meg tudjuk mutatni nektek a következőt, ami egy

Arcanosaur

6 mana, Mage, minion, 3/3, Elemental – Battlecry: Ha játszottál ki elementált az előző körben, akkor rajta kívül minden minion sebződik 3-at.

A Book of Specters megjelenésével egyre inkább előtérbe kerültek azok a Mage paklik, amik elsősorban lényekre támaszkodnak, hiszen 2 manáért egy kegyetlenül erős laphúzásról van szó, amit kár lenne parlagon hagyni. Igen ám, ha viszont elhagyjuk a spelleket, akkor a Mage egyik fő erősségéről, az erős board clear lapokról is le kell mondanunk. Erre a problémára igyekszik megoldást nyújtani az Arcanosaur, amely alapos pucolást tud véghez vinni.

Ha elsőre a Duskbreaker jut eszedbe, az nem véletlen, hiszen valóban kísérteties a hasonlóság a Priest méltán népszerű sárkányával. Igaz, az Arcanosaur két ponton is gyengébb annál: egyrészt két manával drágább, másrészt pedig nem elég neki kézben egy elementál, hanem ki is kell játszanunk azt az előző körben, ami miatt könnyen lehet, hogy az adott minion is a dínó martalékává válik majd.

Kép: Hearthpwn

Ami miatt mégsem elvetendő a lap (a már említett hiánypótló jelleg mellett), az a Frost Lich Jaina. Ha ugyanis megkapja az Arcanosaur a Lifesteal képességet, akkor nem elég, hogy boardot lehet vele takarítani, de 15-18 vagy akár még több gyógyulást is össze lehet hozni vele, ami mondani sem kell, mennyire meccsfordító tud lenni. Éppen ezért az Elemental Mage deckek szinte biztosan fognak vele próbálkozni, amik a Mountain Giant elementállá válása óta egyre ígéretesebbek. Kíváncsian várjuk, lesz-e még utánpótlás!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva