PUBG

A kék zóna eltéríti a lövedékeket? – A PUBG Corp. reagált a játékosok panaszaira


A PUBG mindig tud meglepetést okozni, ez ezúttal sem volt másképp.

Elég érdekes dologra jött rá egy játékos, amit egyből hibának hitt mindenki, ez pedig nem más, mint a kék zóna egyik újonnan felfedezett hatása. A kék zóna úgy néz ki, hogy eltéríti a lövedékeket, legalábbis ha nem egy újabb hibáról beszélünk, akkor ez a videó elég beszédes:

[Bug]Blue zone causing bullets to miss from PUBATTLEGROUNDS

Alapvetően mindenki arra gondolt, hogy egy hibáról van szó, hiszen ilyen hatása nem igazán volt a kéknek, de voltak azért akik megvédték a videót és szerintük ez így egy jó ötlet, hiszen be kell érnie a kékbe mindenkinek, nem lehet kívülről vadászgatni. Mások persze nekimentek ezeknek az állításoknak és nem értettek egyet, hiszen aki a kékben fut, az mindig hátrányban van, szóval ennyi szerintük jár. Szerencsére a PUBG Corp. közösségi menedzsere, robodanjal reagált a fentebbi szituációra.

“Attól tartok, hogy ez a torzító effekt hatása, amióta bekerült a játékba, de úgy látom, hogy ez nem tiszta sokak számára. Játékosként én kedvelem ezt az effektet, de úgy látom nincs teljes egyetértés azzal kapcsolatban ,hogy helye van-e a játékban ennek, de mindkét oldalon vannak jó érvek. 

Úgy gondolom, hogy a legfontosabb ebben a helyzetben, hogy a játékosok ugyan olyan körülmények között harcolhassanak egymással, ne függjön semmi a hardver limittől. ” 

Ezek után a dolgozó megjegyezte, hogy ezek az információk még nem teljesen pontosak, rákérdez a fejlesztőknél és visszatér a hivatalos állásfoglalással. Egyébként teljesen jogos ez a szituáció, hiszen elég idegesítő, amikor valaki a kéken kívülről lő le minket, kihasználva a az effekt előnyét. A játékban ugyanis akármennyire utáljuk a bentről kempelő játékosokat, a cél az az, hogy beérjünk, lehetőleg minél hamarabb az új szűkülésbe.

Azért kíváncsiak vagyunk a “hivatalos” válaszra is.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva