Counter Strike

Mostantól hivatalosan is device a világ legjobb CS:GO játékosa


Az Astralis AWP-se megszerezte 11. MVP címét, ezzel immár egyedül ül a trónon a legtöbb MVP kitüntetés birtokosaként.

Az Astralis ECS győzelme több szempontból is emlékezetes marad a CS:GO krónikák számára. Először is azért, mert itt születtek meg az első CS:GO milliomosok a játék történetében. Másrészt pedig mert device hivatalosan is itt előzte meg GeT_RiGhT-ot a legtöbb MVP címért folytatott versenyfutásban. Eddig holtversenyben ültek

Device (TSM, Astralis) – 11 MVP cím

Első MVP címét még 2015-ben a Team SoloMid játékosaként szerezte. Major MVP-nek eddig egyszer választották, azt viszont pont a legutóbbi alkalommal szerezte, a FACEIT Major 2018 során.

GeT_RiGhT (NiP) – 10 MVP cím

Amennyire aktuális device MVP gyűjteménye, a svéd GeT_RiGhT címei pont ennyire elavultak mostanra. Az elsőt még az egyik legkorábbi CS:GO versenyen kapta 2012-ben, az utolsót 2014-ben érdemelte ki.

Coldzera (Luminsity, SK) – 8 MVP cím

A brazil fenegyerek két Major MVP cím büszke tulajdonosa, ebben a tekintetben csúcstartó a profi CS:GO játékosok körében. Rajta kívül senkinek nem sikerült még dupláznia, ő 2016-ban két egymás utáni Majoron hozta össze a bravúrt.

S1mple (Na’Vi) – 8 MVP cím

Ugyanúgy 8 MVP címe van, mind coldzerának, az ő gyűjteményéből azonban még hiányzik a Major MVP kitüntetés. Bár a Na’Vi előtt rengeteg csapatban megfordult, sőt a Liquiddel még Major döntőt is játszott, az MVP címek csak a Na’Vi-nál kezdtek el megjönni.

Olofmeister (fnatic) – 6 MVP cím

2015-ben és 2016-ben ő váltotta le GeT_RiGhT-ot az MVP díjkiosztókon, ő pedig saját helyét a már szintén említett coldzerának adta át. Összesen 6 MVP címet, közte egy Major kitüntetést szerzett eddigi karriere során, mostani csapatában a FaZe-ben viszont már inkább NiKo gyűjti ezeket a plecsniket.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva