Counter Strike

Így néz ki egy súlyos esport sérülés. Félt hogy kirúgják, ezért inkább eltitkolta


A MIBR játékosa másfél éve már kés alá feküdt, most azonban újabb műtét vár rá.

Fer teljesítményével kapcsolatban sokan észrevették, az utóbbi időben nem hozza a tőle elvárt szintet. November elején a BLAST Pro alatt 0.93, az IEM Chicago során 0.95, a múlt hétvégi ECS döntőn 1.05 volt az átlaga.

A teljesítmény romlás hátterében szomorú okok húzódnak, fer fülét ismét műteni kell.

Azért ismét, mert 2016 nyarán már volt egy hasonló beavatkozás fer életében. Akkor is a jobb fülét kellett műteni, most ismét ezzel vannak problémái a játékosnak. Egyszerűen semmit nem hall, így ha például onnan trappolnak felé, fogalma sincs és nem tud infózni. Rosszabb esetben simán oldalba lövik, ha a rosszabb füle felől érkezik az ellenfél.

A sérülés oka korábbi orvosai szerint egyértelműen a sok játékkal hozható összefüggésbe, a jobb fülében lévő idegvégződések egyszerűen nem bírják ezt a terhelést.

“Pár hónapja újra előjött, hogy gyakran vérezni kezdett a fülem. Az orvosok azt mondták mindenképp műteni kellene. Javítana az életminőségemen és jobban menne tőle a játék, ha bevállalom. Akkoriban azonban túl sok versenyünk volt, ezért tettük át év végére.”

Felmerülhet a kérdés, fontosabb volt a versenyzés, mint a hallása? Úgy tűnik fer számára igen. Az orvoson és feren kívül viszont mostanáig senki nem tudott a problémáról a csapatban.

“Senkinek nem szóltam róla a csapatban, féltem tőle, hogy kirúgnak vagy ilyesmi. Szóval inkább fájó füllel játszottam, az én hülyeségem volt, de akkor úgy tartottam jónak, ha mindenki elől eltitkolom.”

A pletykák szerint FNX lehet a helyettese a MIBR-ben, amíg nem lesz képes játszani a műtét után.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva