Counter Strike

“Felajánlották, hogy bodyy-t rúgják ki helyettem, de ez szemétség lett volna” – Ex6TenZ és SmithZz a forgatásról


Ex6TenZ és SmithZz is hosszabb bejegyzéssel búcsúzott, kispadra kerültek a G2 kezdőjéből.

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, a G2 dupla cserét húzott év végére, kispadra ültette Ex6TenZ és SmithZz párosát. Helyükre a francia mezőnyben ugyan ismert, de nemzetközi tapasztalattal alig rendelkező páros, JaCkz és Lucky érkezett.

A két kiforgatott játékos hosszabb bejegyzésben mesélt a csere körülményeiről, saját szemszögéből bemutatva a történetet.

Ex6TenZ

“Rendkívül csalódott voltam a nekem felajánlott lehetőségektől és a fejem fölött meghozott döntésektől. Én ugyanis 100%-ban biztos voltam a jövőt illetően. Irányítóként minden csapatnál szükségem volt 5-6 hónapra ahhoz, hogy felmérjem az erősségeinket és begyakoroljuk az elképzeléseket.

Idehoztak a G2 vezetői, hogy fektessem le az új csapat alapjait. Aztán most, hogy az építkezés befejeződött és kezdett volna eredményt hozni, az egészet elvették tőlem.

Felajánlották ugyan, hogy maradhatok a kezdőben, és bodyy-t rúgják ki helyettem. Az irányítást át kellett volna adnom shox-nak, JaCkz és Lucky választottak volna pozikat CT-ben, én pedig megyek ahol marad hely és supportnak állok. Ha belemegyek ebbe, az sehogy sem segítette volna a csapatot és bodyy-val szemben sem lett volna fair. Ő ugyanis már régóta ezt csinálja, és jó is benne.”

SmithZz

“2016-ban igazoltam a G2 csapatához, egy évig játékosként, aztán coach szerepben, újabban pedig ismét a kezdő lineup tagjaként játszottam.

Nehéz döntés volt, mikor elfogadtam a lehetőséget, hogy újra játékos karrierbe kezdjek. De égett bennem a bizonyítási vágy és úgy véltem, ennek az ötösnek komoly jövője lehet. Bár új szerepben kellett játszanom, tetszett a feladat, később azonban kiderült, túl nagy falat ez nekem.

Nem voltam elég skilles, hogy megtanuljam az új pozícióimat, sok csalódást okoztam és nem is élvezetem a játékot.

Nem értük el a kitűzött célokat, úgy érzem jogos döntés született azzal, hogy kispadra ültettek. Egy időre visszavonulok a versenyszerű CS:GO-tól, sem játszani, sem edzősködni nem szeretnék egy ideig. Az esporttól nem szeretnék eltávolodni, de ki kell találnom benne az új helyemet.”

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva