League of Legends

“Az új csapatom még a hét során bejelentésre kerül” – Vizicsacsi üzent a magyar rajongóknak


A Schalke 04 után új fejezet indul a magyar topos karrierében, nagyon úgy tűnik hogy már megszületett a döntés a folytatásról.

Vizicsacsi és a Schalke összességében nézve eredményes évet produkáltak együtt. De úgy tűnik mégsem elég jót. A tavaszi EU LCS 7:11-es negatív mérlegét nyárra már 12:6-ra tornázták fel, a Playoffban második helyen végeztek. A VB végül nem jött össze, elbukták a mindent eldöntő G2 elleni meccset.

A vezetőség azonban úgy tűnik ennél jóval többre számított ettől a csapattól. A kezdőből csak Upset szerződését hosszabbították meg, mindenki mást elengedtek.

Új igazolásból eddig csak egyet jelentett be a Schalke, Junglerként Memento érkezett. A távozó Vizicsacsi hosszabb posztban köszönt el egykori csapatától.

“Ezúton szeretnék köszönetet mondani a csapattársaknak és a stábnak is a kemény munkáért, mindenki beleadott mindent a nyári szezonba. Habár a VB-re sajnos nem sikerült kijutni, remélem hogy egyszer mindannyiunknak össze fog jönni, még ha külön utakon is járunk ezentúl.”

Így búcsúzott Vizicsacsi a Schalke csapatától, miután november 23-án lejáró szerződését nem hosszabbította meg a csapat. Csacsi szavaiból azonban kiderül, a Schalke nyitott lett volna a folytatásra. De úgy tűnik a magyar játékos volt, aki a váltás mellett döntött.

“Összességében nem volt könnyű a döntés, hogy váltsak, de alaposan megfontoltam a választási lehetőségeket, és bízom benne, hogy sikerült a legjobb döntést hoznom.”

A Schalke-vel történő hosszabbítás és az új csapat nyújtotta lehetőségek közül végül utóbbi nyert. Az viszont, hogy melyik csapatban folytathatja, egyelőre még rejtély. Ami biztos, hogy a LEC csapatok között már csak pár helyen hiányzik a kezdő topos.

Az exceL, Rogue és SK csapatánál még tervbe sincs senki, de a pletykák szerint a G2 és a Splyce is cserélhet a felső ösvényen.

Nem kell azonban már sokat várnunk rá, hogy kiderüljön Vizicsacsi új együttese, akikkel nekivág a 2019-es évnek:

“Az új csapatom majd a hét során bejelentésre kerül és remélem sikerül majd egy kis időt a streameléshez is találni!”

Reméljük igaza lesz Csacsinak, és sikerült a legjobb döntést meghoznia. Folytatás hamarosan, az új csapat bejelentésekor.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva