Overwatch

Közeleg a Winter Wonderland event: mutatjuk mik lehetnek a következő frissítésben


Összeszedtük, hogy miket tudunk eddig.

Lassan visszatér a Winter Wonderland esemény Overwatch-ba, melynek kapcsán a Dotesports oldala összeszedte, hogy potenciálisan mikre számíthatunk a következő frissítésben.

Nézzük!

Start

Tavaly december 12-e és január elseje között zajlott a szóban forgó event – várhatóan idén és december közepén köszönt be a tél az Overwatch-ban.

Skinek

Nyilvánvalóan visszatérnek az elmúlt évek kinézetei (a legendás verziók immáron 1000 kredites áron), a jelenlegiekről azonban még nincs hír.

Ami miatt mégis szót érdemel ez a bekezdés, az a következő kép:

forrás: gear.blizzard.com

A nutcracker Zenyatta mellett jobbra egy krampusz kinézetű Junkratet láthatunk – reméljük, hogy nem csak pólon, de játékon belül is láthatjuk idén ezt a skint.

Spectate

Az OW világbajnokság alatt bevezetett egy speciális klienst, amin keresztül lehetett nézni a meccseket. A rendszer által a néző saját maga variálhatta a kameranézeteket – Overwatch World Cup viewer névre hallgatott a program.

Tervezik, hogy visszahozzák a rendszert a jövőben is.

Mini map

Az esportversenyeken résztvevő nézőknek hamarosan bevezethetik a mini térképet (a jobb átláthatóság érdekében), azonban játékon belül nem lesz ilyen.

Képtalálat a következőre: „nutcracker zenyatta”
forrás: mic.com

Egyelőre ennyit tudunk a lassacskán érkező OW patch-ről – az elkövetkezendő napokban reméljük elkezdi a Blizzard a szokásos skin szivárogtatást. Már várjuk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva