Gaming

A rajongók követelik a 82 éves “Skyrim-nagyi” halhatatlanná tételét


Petíció indult annak érdekében, hogy Shirley Curry bekerülhessen a The Elder Scrolls VI-ba.

A videojátékokat még manapság is jellemzően a fiatalokhoz kötik, de nem feltétlenül igaz ez már a napjainkban. Kiváló példa erre a sokak által csak “Skyrim-nagyinak” becézett Shirley Curry, aki 82 éves kora ellenére is megszállott gamer: saját YouTube-csatornája is van, ahova rendszeresen kerülnek fel a streamek és a videók.

Ahogy beceneve is mutatja, Shirley kedvenc játéka a The Elder Scrolls V, amibe játékórák százait ölte már bele. Emiatt pedig ő is ott van azon több millió játékos között, akik nagy érdeklődéssel várják az idei E3-on bejelentett, de jelenleg még abszolút megfoghatatlan távolságból integető The Elder Scolls VI-ot.

A Bethesda tempóját és a The Elder Scrolls-játékok méretét ismerve a hatodik rész premierjére könnyen lehet, hogy akár 3-4 évet is várnunk kell még, ez pedig nyilván nem jó hír Shirley számára, aki már jócskán benne van a korban:

előfordulhat, hogy ő már nem is játszhat majd a hatodik résszel, ez sajnos benne van a pakliban.

Shirley némi fekete humorral úgy fogalmazott: “a távoli megjelenés egy szög a koporsómban – szó szerint!”

A rajongók azonban nem szeretnék ennyiben hagyni: azt követelik, hogy a fejlesztők tegyék őt halhatatlanná azáltal, hogy NPC-ként bekerül a játékba. Az erőteljes szándék kifejezésére még egy petíciót is indítottak, amit mostanra már közel 20 ezren alá is írtak.

A Bethesda Game Studios egyelőre még nem reagált a felvetésre, korábban azonban volt már példa arra, hogy eleget tettek egy hasonló kérésnek. Egyik nagy rajongójuk, Erik West halálos betegsége miatt nem érhette meg a Skyrim megjelenését, a fejlesztők azonban úgy döntöttek, hogy tiszteletük jeléül halhatatlanná teszik ők azzal, hogy beteszik az ötödik The Elder Scrolls-játékba. Így született meg végül Erik the Slayer karaktere – respektálandó lenne, ha Shirley esetében is meglépne valami hasonlót a Bethesda.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva