Gaming

A beígért táska helyett nejlonzsákban érkezett a Fallout 76 gyűjtői verziója


Egy fontos részletről elfelejtette értesíteni a vásárlókat a Bethesda...

Két héttel a játék megjelenése után kijelenthetjük, hogy a Fallout 76 nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket: nem elég, hogy a kritikusok és a játékosok is erősen lepontozták, de már a premier előtt sem sikerült meggyőzni a rajongókat, hiszen a Fallout 4 eladásainak a töredékét hozta csupán az új rész az első napokban. Hamar el is kezdték akciózni a boltok.

Ennyire csalódott hangulat közepette nem igazán hiányzott még egy botrány a Bethesdának, úgy tűnik azonban, hogy nem ússzák meg:

kiderült, hogy a 200 dolláros gyűjtői verzió, a Power Armor Edition nem éppen azt tartalmazza, amit előzetesen beígértek.

Az alábbi képen láthatjátok, mit ígértek eredetileg: a Power Armor sisak, a fémdoboz, a figurák és a térkép mellé egy egészen minőséginek tűnő vászontáska is járt volna.

Nos, ez a gyakorlatban nem igazán valósult meg, hiszen ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja, egy csalódást keltő nejlontáska került végül a csomagba.

A legszebb az egészben, hogy a Bethesda kommunikációja is elég zavaros a témában. Az ügyfélszolgálat részéről például eléggé felemás információkat kaptak az elégedetlen vásárlók.

  • Voltak, akinek annyit írtak, hogy a képen csak egy prototípus volt, de túl drága lett volna legyártani, ezért végül az olcsóbb megoldást választották.
  • Egy másik vásárlónak azzal magyarázta az ügyfélszolgálat a cserét, hogy az alapanyagok nem álltak rendelkezésre, ezért kellett nejlonra váltani.

Bárhogy is volt, a kiadónak illett volna előre tájékoztatni mindenkit a változásról, hiszen így nem csoda, hogy sokan csalódottan bontották ki a gyűjtői példányukat.

A Fallout hivatalos Twitter-fiókja egyébként néhány órája közzétett egy bejegyzést, melyben azt javasolják minden érintettnek, hogy lépjenek kapcsolatba a Bethesda Supporttal.

Aki bizonyítani tudja a vásárlását, az 500 Atomot kap kárpótlás gyanánt. Az már más kérdés, hogy ez mindössze 5 dollárnyi ingame fizetőeszközt jelent…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva