Fortnite

Tfue és Myth is lefikázta a kiadót, egyedül Ninja védte meg az Epic Games-t


A profik körében folyamatosan nő az elégedetlenség a játék jelenlegi helyzete miatt. Vajon az Epic jobban teszi, ha odafigyel ezekre?

A közösségi médiából egyre több panaszhang érkezik vissza a profi Fortnite játékosoktól. A támadások kereszttüzében természetesen a kiadó, vagyis az Epic Games áll, a profik szerint rossz irányba halad a játék.

Az egyik legnépszerűbb streamer, Myth több dolgot is kifogásolt az utóbbi időben az Epic részéről. Először is a túlzottan erős Mounted Turretet:

Valamint a Winter Royale szervezése után is szemétre valónak bélyegezte a játékot:

De nem ő az egyedüli, aki mostanában kiakadt az Epic-re. A versenyeken eddigi legtöbbet kereső profi játékos, Tfue újabban szintén fullba nyomja a fikázást. Mióta lecsalták a Winter Royale-on, folyamatosan csak a “kutyaszar” jelzővel illeti az Epic versenyeit.

És akkor még ott van Chap is, aki az ingame hangokat szidta élő adásban.

Ekkor kapcsolódott be Ninja is az egész Epic ellenes hadjáratba, véletlenül ugyanis pont Chap társaként játszott, mikor az ingame hangokról volt szó. Ninja azonban az Epic oldalára állt:

“Chap, inkább pozitív profikra lenne szükség. Rosszul vagyok már azoktól az emberekből, akik folyamatosan fikázzák azokat, akiknek a játékából élnek. Tudod mit, nem kötelező játszani vele!”

És ha már belejött, Ninja minden más profiról is elmondta a véleményét:

“Myth, haver te elég régóta játszol már ahhoz, hogy ismered is ezeket az emberek akiknek most beszólsz. A te helyzetedben egy ilyet kiírni elég durva.”

Végül Tfue is megkapta a fejmosást:

“Imádom ahogy a profik utálnak mindent a játékban, de azért versenyeznek ugyanúgy. Tfue minden kompetitív elemet és a versenyeket a kutyaszar kategóriába sorolja. Nem is értem.”

Szerinted kinek van igaza? Hogy kellene viselkednie a profiknak, akik ebből élnek?

 

Ezt olvastad már?

Ninja nem nyugszik – Ezúttal a szülőknek szólt be

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva