PUBG

PUBG Corp: “Jön a dupla sight és a csalókat játék közben is bannolni fogjuk”


Rengeteg újdonságot tudhattunk meg egy kiszivárgott beszélgetésnek köszönhetően.

Egy Kimi69 nevű kínai rajongónak köszönhetően számos új részletet megtudhattunk a PUBG Corp. egyik közösségi menedzserétől, Nelsen Chentől, aki szerencsére ezúttal nem volt szűkszavú. A kínai nyelvű videót valószínűleg épp ezért kellett törölnie a youtubernek, de szerencsére egy adatbányász, PlayerIGN lementette az egészet, sőt még a fontosabb részleteket le is fordította angolra, így mi is sem maradunk ki semmiből.

Rangrendszer

“A jelen verzió, ahogyan a fejlesztői levélben is írtuk, csupán béta állapotú. Legalább 2 hónapnyi adatra van szükségünk ahhoz, hogy egy jóval pontosabb rendszert hozzunk össze. (…) A jelenlegi rendszerrel a legnagyobb probléma, hogy túlságosan nagy súlyt fektet arra, hogy hanyadik helyezést értük el, emiatt túl könnyű feljutni a legmagasabb szintre”

Nelsen állítása szerint ezt a változtatást november 21-ére tervezték, de túl nagy kaliberű változtatás lett volna, ami könnyen okozhatott volna instabilitást. Ezért úgy döntöttek, hogy a 23.1-es frissítést hozzák ki, amiben a 24-es update néhány darabkája szerepel. A szerverkarbantartások során pedig a stabilitást növelik, ez most a legfőbb cél. Az igazán nagy frissítés pedig a 24-es lesz, ami várhatóan nemsokára érkezik.

Ejtőernyő rendszer

“Igen, az ejtőernyő rendszer javításra szorul. A nagyjavítás csupán az ejtőernyő használatát fogja érinteni. (…) Valószínűleg a következő patch-ben ez érkezni fog, vagy ha abban nem, akkor az az utániban, de 2-nél több frissítésig biztos nem húzzuk”

Ahogyan azt korábban Hawkinz is írta,  teljesen átdolgozzák az ejtőernyőzést, ami szerencsére a repülés marad a régiben. Az új rendszerben pedig akár le is tudjuk majd vágni az ernyőnket, ha esetleg hamarabb akarunk érkezni és ezért beáldoznánk némi HP-t.

“Knockkos! Le kell lőni!’

Elég megosztó a jelenlegi rendszerben, hogy nem számolja azt a rendszer, ha mi knockoltunk le egy játékost, ha valaki más lövi le, akkor nem jutalmaz a rendszer. Ezen változtatni fognak és bekerül az “assist”, amivel az is kap majd jutalmat, aki knockolt egy játékost, de nem ő lőtte le.

Anti-cheat

Óriási változtatás, végre a következő nagy update (24) után játék közben is bannolni fog a rendszer. A csalóknak pedig ott lesz a neve a killfeeden.

Havas pálya (Vikendi)

Ez alkalommal a publikus teszt egy rendkívül rövid ideig fog tartani. Annyit elárult Nelsen, hogy még 2019 előtt mindenképp megérkezik. A korábban kiszivárgott új időjárásokat is megerősítette, vagyis annyit hogy 2 új érkezik, tehát tényleg lesz éjszaka és hóvihar. A lábnyomokat pedig szintén megerősítette.

Új járgány is érkezik!

Nem erősítette meg, hogy a motoros szán érkezik-e, de azt elárulta, hogy nagyon gyors lesz.

Újdonságok

A jelenlegi UI kezelőfelületet lecserélik egy ‘AAA’ kategóriásra.  Emellett korábban írtunk már a dupla sightról, ezt is megerősítette Nelsen. Azt is elárulta, hogy nem minden fegyveren lesz majd lehetséges ennek a használata.

A 24-es update végre egy igazi nagyobb kaliberű frissítés lesz. Nagyon reméljük, hogy nem várnak már sokáig vele.

Forrás: PlayerIGN

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva