Counter Strike

A HellRaisers már az elődöntőben – a máltai verseny magyar közvetítéssel vár titeket


DeadFoxék az első napot egyből kimaxolták

Év végére kaptunk még egy ismeretlen, ám annál izgalmasabb versenyt, a SuperNova CS:GO Máltát. 150 000$-os összdíjazás, 8 egész kemény csapat. Nem rossz évzáró, bár még egy-két nagyverseny hátra van, mint az EPL döntő, vagy a BLAST Pro Lisszabon.

Szombaton már érdemes lesz a gamer.hu másik twitch csatornájára tapadni, ugyanis a DreamHack Winterrel párhuzamosan DeadFoxék küzdenek ezen a versenyen.

CS:GO-ból tehát nem lesz hiány a hétvégén, A csapatok és a jelenlegi állás az alábbi:

A lengyelek közül ketten is itt vannak a VP és a Kinguin személyében. Számunkra a legérdekesebb a HellRaisers, akik egyből az első nap kijutottak a csoportból, könnyedén az elődöntőben találták maguk. Azért tegyük hozzá, ők kapták a könnyebb csoportot, a Liquid és az NRG azért nem kis ellenfelek. Szombaton, 16:30-kor kezdenek majd, a kihívó az A csoport másodikja lesz! A legnehezebb ellenfél kétség kívül a Liquid, akik a világranglista harmadik helyén trónolnak huzamosabb ideje.

A másik érdekesség, hogy a HR-ben játszik H0bbit, aki a szintén itt levő Gambittől igazolt el. A sors iróniája, hogy a Gambithez pedig Bondiknak kellett beugrania, aki a HR-ből lett kirakva a kazah játékos érkezése miatt.

A menetrend a következő, ne feledjétek a lényeget: szombat 16:30. Jó szórakozást kívánunk!

 

 

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva