Counter Strike

Bemutatkozik az új G2, RTX 2080 sorsolás… Érkezik a DreamHack Open Winter!


Elérkeztünk az ideji utolsó DreamHack-hez is

Gyorsan elröppent ez az év is. A gamer.hu twitch csatornáján 2018 összes DreamHack versenyét láthattátok, most eljött az utolsó is.

A közvetítés pénteken indul, a gamer.hu hivatalos twitch csatornáján követhetitek a történéseket. Ne feledjétek, ez az utolsó verseny ahol felhasználhatjátok a ROG pontokat!

A nyereményjáték mindennél komolyabb, ugyanis ROG STRIX RTX 2080-at fogunk sorsolni. Mivel egy DreamHack elmaradt az évben, annak a nyereményeit is most sorsoljuk, szinte minden pálya után ajándékok várnak rátok. Minden fontos információ a nyerményjátékkal kapcsolatban az alábbi cikkben található!

Az év utolsó magyar DreamHack közvetítésén RTX 2080-at nyerhettek, kár lenne kihagyni

Elég hangulatos kis trailert csináltak a szervezők az év utolsó DreamHackjének:

Bemutatkozik az új G2, akik két ismeretlenebb tagot, JaCkz-t és Lucky-t emelték be a lineupba, kispadra ültették SmithZz-t és Ex6TenZ-t. A csere alig pár napja hivatalos, kérdéses hogy mire lesznek itt képesek. A mezőny egészen erős, masszív Tier 2-es csapatok vannak itt:

Talán egy kivétel akad, a Bravado. A hltv.org észak-amerikainak írja őket, mivel ott játszanak. A csapat és a játékosok viszont dél-afrikaiak. A szervezet még a 2014-es DreamHack Winteren ott volt, csoportkörben búcsúztak. A hltv-s top 50-ben benne vannak, de a jelenlegi mezőnnyel egy csoportkörös kiesést vár mindenki. A menetrend pedig:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva