Fortnite

Ilyen tárgyakra lenne szükség a Fortnite-ban! – Érdekes ötlettel állt elő egy játékos


Csali gránát? Igazán kreatív újítás lenne.

A Fortnite: Battle Royale egy hétről hétre fejlődő játék. Néha talán túl komolyan is veszi mindezt az Epic, ugyanis a folyamatos újítások egyre többször tesznek keresztbe a játéknak, valamint az újdonságok sem feltétlenül egészségesek a játékegyensúlyra nézve. Itt van például a Mounted Turret, ami az első éles hetében 3 hotfixen kellett, hogy átessen, annyira erős volt, azóta pedig már egy negyedik módosítást is eszközöltek rajta a fejlesztők, ám azt már egy számozott frissítés keretei között.

Egy szó mint száz, ami régebben kreatív és jópofa újítás volt, az ma már meghatározó, játékélményt roncsoló változtatássá vált. Pedig nem kéne minden egyes héten feltalálnia a spanyolviaszt az Epic Games-nek, bőven elég lenne egy-két érdekes tárgy, ami szimplán csak színezi a játékmenetet, nem meghatározza.

Az egyik közösségi tag éppen egy ilyen tárgyötlettel állt elő, íme a Decoy Grenade koncepciója!

Decoy Grenade – Harry34186

A gránátot csalinak, vagy épp elterelésnek is kiválóan lehetne használni, a kitalálója egy lőpárbaj hangját imitáló tárgynak tervezte. Az agresszívabb játékosok egyértelműen ráfordulnának a hangra, elvégre egy éppen harcoló kettőst könnyebb eltenni láb alól, mintha nekünk kéne párbajozni, a kevésbé bátrak pedig biztosan nagy ívben elkerülnék a zajok forrását. Az ötlet egyébként nem teljesen eredeti, már a Call of Duty: Black Ops-ban is találkozhattunk ilyesmivel, s már ott is kiválóan működött.

Nagyon szívesen látnánk a jövőben ehhez hasonló, kreatív újdonságokat a játékban, nem csak mindig új fegyvereket, vagy robbanószereket, amikre alapvetően senki sem kíváncsi.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva