Counter Strike

“Nem Battle Royale mód kell, hanem gyakrabb UPDATE-ek” – profi játékosok véleménye a Survival módról


Az új játékmód egyelőre még mindig csak a levegőben lóg, de véleménye már mindenkinek van a dologról.

A Survival mód érkezését a közösségen belül már kész tényként kezelik a játékosok. Kiszivárgott játékfájlok és spoilerek tömege utal az új CS:GO játékmódra.

Konkrétumokat a Valve még nem árult el a dologról, ettől még véleménye mindenkinek van róla. Ezúttal a profik is elárulták, mit gondolnak a CS:GO Battle Royale-ról.

Egyesek szerint a nézők számára élvezhetetlen lenne a dolog.

“Szerintem csak egy sima casual játékmód lesz. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy jól működik-e majd együtt a CS:GO és a Battle Royale mód. Poénnak jó, de versenyekre nem kellene erőltetni, a BR játékok nem igazán nézőbarátok, sok benne a campelés.” – mondta a Cloud9 Major győztes játékosa, RUSH.

Mások szerint inkább az UPDATE-ekre kellene fektetni a nagyobb figyelmet.

“Ha akció van, nagyon élvezetesek a BR játékok, de néha túl sokáig tart, mire egyáltalán eljutunk odáig. Az összes játékost szemmel tartani pedig szinte lehetetlen még az observereknek is. Lehet, hogy jó ötlet a Battle Royale irányába mozdulni, de más dolgokkal is fel lehetne pörgetni a CS:GO-t. Például gyakrabb és jobb UPDATE-ekkel.” – véli a North irányítója, cadiaN.

De van, aki el sem tudja képzelni, hogy ez működhetne.

“Biztosan van rá mód, hogy ebből egy jó Battle Royale legyen, de a mostani állapotában nem működne. Ez egy FPS játék, nem is tudok rá egyelőre Battle Royale-ként gondolni.” – tartja nahtE az NRG-ből.

ÉS persze akadt olyan is, aki úgy véli, még jót is tehetne a játéknak egy BR mód.

“A mostani, versenyszerű CS:GO helyét nem fogja egyhamar átvenni, de segítene még több figyelmet a CS:GO-ra irányítani. Ha a Valve jól összerakja, még jól is elsülhet.” – vélekedik chrisJ, a mousesports kapitánya.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva