Counter Strike

EZ 4 ENCE, 16 évesen a második MVP címét nyeri Sergej – a finn csapat nyerte a DH Wintert


A legnagyobb meglepetés talán az, hogy a dél-afrikai csapat lett a második.

Izgalmas hétvégén vagyunk túl CS:GO terén. Lezajlott a DreamHack Winter, ami az utolsó rendes DH idén. Illetve a HellRaisers a SuperNova CS:GO Máltán a negyedik helyet szerezte meg. A DreamHack streamen kiosztottunk 19 nyereményt, köztük az ASUS ROG RTX 2080-at is, ami talán a legjobban várt nyeremény volt a nyereményjáték során.

Az ENCE elég könnyen nyert, nem volt túl izgalmas egyik meccs sem vasárnap. A számok alapján (sem) volt botalluzás a döntő alatt, az egész finn gépezet remekül működött. Az MVP a mindössze 16 éves Sergejé lett, aki 2 hónapon belül a második ilyen címet gyűjti be, ezelőtt a StarLadderen nyert egyet. Az ENCE összeszedetten játszott, nem nagyon hibáztak. Ha továbbra is így marad, akkor közelgő Minor zárt kvalin is simán továbbjutnak a Minorig.

Annál nagyobb meglepetés, hogy a Bravado kijutott a csoportból. Az, hogy a döntőig vitték, csupán hab volt a tortán. Dél-afrikát újra feltették a CS:GO térképére. Az amerikai nyílt kvaliból érkeztek, szépet villantottak, reméljük találkozunk még velük. Bár a döntőben összesen csak 15 kört hoztak két nap alatt, kellemes meglepetés volt nézni a játékuk. Az idei DreamHackek nyílt kvalifikációból érkező csapatai elég jól teljesítettek. Az alábbi lista az adott verseny legjobb helyezést érő open kvalis csapatát mutatja:

  • Tours – ?? AGO (5-6.)
  • Austin- ?? Rogue (2.)
  • Summer – ?? Imperial (1.)
  • Valencia – ?? Luminosity (2.)
  • Atlanta – ?? Vitality (1.)
  • Winter – ?? Bravado (2.)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva