Counter Strike

18 évesen visszavonult markk, új ötödiket keres a Hyperion


Az ígéretesen induló csapatnál hosszú idő után először történik csere. De ezúttal sem forgatás, hanem visszavonulás miatt.

Mostanáig markk oszlopos tagja volt a Hyperion csapatának, most azonban más területre kell jobban koncentrálnia. Egy ideje motiválatlan volt CS-ben, ami a teljesítményén meglátszott. Saját szavaival élve:

“Lényegében, mostanság nem tudok annyi időt és energiát fektetni a CS-be, mint amennyit kéne, és amennyit elvárnak a többiek is. Nem akartam hanyagolni ezt az egészet, de mivel vizsgázni fogok suliban, meg sok más real-life cucc is van, előbb-utóbb offoltam volna. Illetve motiválatlan, kedvtelen vagyok a CS-vel, érdekes módon erről nem a játék maga tehet, ez mind személyes és magánügyek miatt alakult így. A CS-t most nem tudnám első helyre rakni, még ha szeretném is.”

Abszolút érthető okok, mikor egy kezdődő esport karrier áll szemben egy jó érettségiért. Bármi történhet az emberrel, és ha a kettő nem megy egyszerre, a tanulás általában kifizetődőbb. Amennyire markkot ismerjük, ez nem egy rövid szünet lesz, de bízunk benne, hogy minél hamarabb visszatér. A csapat vezetője, hussaR szerint a csapatra is kihatott a motiválatlansága, rossz volt a hangulat teamen belül. Elárult azonban három nevet, akiket esélyesnek tart az ötödik helyre:

  • SzarvasMarha
  • Sentry
  • Sebi

Szarvas és Sebi volt csapattársak még a NiceGaminges időkből. Szarvast jól ismerjük, elég beton aimer, jól játszik, azonban a motivációjával vannak problémák. Sebi mostanság a Zylex zászlaja alatt próbálkozott egy külföldi csapattal, de mostanra már oszlottak. Sentry pedig különböző kupákon indulgat, változatos lineupokkal.

A tervek is megvannak jövőre, ICL-re és a Coppenhagen Games-re fixen lemennek, továbbá neten az ESEA Advanced, illetve a CEVO Main pörög továbbra is. Minden kvalin igyekeznek elindulni, hátha összejön valami.

Természetesen szurkolunk markk-nak és a csapatnak is, hogy rendeződjenek a dolgok körülöttük!

Nyitókép: 24.hu

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva