PUBG

Kedd reggeli PUBG leakek: Új rangok, szezon végi jutalmak és Survivor Pass információk!


Újabb információcsokorral gazdagodtunk.

A PUBG menüjét folyamatosan készítik fel a 24. Frissítés érkezésére,többek között sikerült már kibányászni a havas pályához tartozó időjárástípusokat, illetve az éjszakai módot is. Ezúttal ismét egy izgalmasabb csomaggal ajándékoztak meg minket az adatbányászok.

A PUBG Corp. felkészült Vikendi érkezésére: A menüben ott van már minden!

Event pass szintek és szintvásárlások

Ahhoz már régóta nem fér kétség, hogy érkezik a Vikendihez tartozó Survivor Pass. A fenti adatok alapján azonban jelentősen bővül a szintek listája, legalább 50, de valószínűbb, hogy 100 szintből fog állni ezúttal a Pass.

Új rankok és szezonjutalmak

Rengeteg új rank érkezik, illetve várhatóan a rankok is több részre lesznek osztva (pl. Bronze 1-5). A szezonban nyújtott teljesítményünket is értékeli játék. “A Lone Survivor” címet például csak az adott szezon top 1000 játékosa viselheti. Könnyen el tudjuk képzelni, hogy akár valamilyen kozmetikai tárgy is járjon ehhez.

PS4 teszt szerverek

Pár napon belül megérkezik a PUBG PlayStation 4 változata is, azt is tudjuk, hogy három pályával érkezik. Viszont december közepén máris megnyílnak a PTS szerverek, feltehetőleg a havas pálya tesztelésére. (Minden bizonnyal az XBOX-os verzióra is igaz lesz ez!)

Bónusz: Vikendi Pass kép

A teszt szerver fájljaiban már megtalálható a Pass képe, mely designjában a Survivor Pass: Sanhok témáját követi. Sajnos nagyobb felbontású változatra egyelőre nem bukkant senki, így nem tudjuk leolvasni a kezdési dátumot a Pass jobb felső sarkából.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva