League of Legends

Már a héten érkezik a Snowdown Event, valamint a “Saját bolt” is újból megnyílik


Napokon belül elstartol a karácsonyi esemény!

A héten jelenik meg az év utolsó, igazán masszív frissítése. A 8.24-ben nemcsak egyensúly változtatások, új skinek és az új hős fog érkezni, hanem a karácsonyi időszakra való tekintettel a Snowdown Shodown tartalmak is a héten landolnak majd a kliensünkön. Sőt, az Iron és Grand Master rangok is most válnak majd elérhetővé.

Jövőhéttől már Iron és Grand Master besorolásúak is lehetünk – Patch 8.24

Idén a világbajnokság alatt egy teljesen új “bérlet rendszert” mutatott be a Riot Games, ez volt a Worlds Pass. A Worlds Pass megvásárlói zsetonokat (token) gyűjthettek exkluzív jutalmakért. A “fődíj” egy mythic ritkaságú skin, a Prestige Kai’Sa volt. Nos, a Snowdown Event során is készül valami hasonlóval a kiadó, ezúttal is egy K/DA skint turbózhatunk fel, ám ezúttal a legközkedveltebb, K/DA Akali kap Prestige kiadást. Hogy egészen pontosan mennyi Snowdown Tokenbe fog kerülni és hogy egészen pontosan milyen mennyiségben gyűjtögethetünk, sajnos csak a hivatalos megjelenés után fog kiderülni.

Két dolog még biztosan visszatér a 8.24 megjelenésével, ezek pedig nem mások, mint a Nexus Blitz 2.0-ás verziója, valamint a Saját bolt (Your shop). A Nexus Blitz-et nem kell magyaráznunk, a League of Legends legőrültebb játékmódja, amiben a játékmenetet folyamatosan változó események színesítik. Egyszer már tesztelhette a közösség az élő szervereken nyáron, most visszatér egy második hullámra. A Saját bolt pedig lényegében egy közkedvelt akciós ajánlat. A kliensünk megvizsgálja a játéktörténetünk, s az alapján személyre szabott skin akciókat kreál. A cél, hogy mindenki olyan hősök kinézeteire kapjon leárazást, amikkel ténylegesen játszik.

 

Eddig nem tudtuk, hogy egészen pontosan mikor várható a Snowdown Showdown és a vele járó extra tartalmak, ám Riot Mort elkotyogta Twitteren, hogy december 6-án nyílik újra a Saját bolt, érkeznek a Snowdown esemény exkluzív küldetései, valamint szintén ezen a napon lesz újból játszható a Nexus Blitz is.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva