PUBG

“A PUBG Corp.-ra várunk, de egyenes válasz még nem érkezett” – Szab1z megszólalt a bannolás kapcsán


Változtatás nélküli interjú a napokban bannolt, félprofi magyar PUBG játékos kitiltásáról.

Szab1z kitiltása alaposan felkavarta a magyar PUBG közösség életét. Egyelőre mindenki csak találgat, az igazságot pedig csak maga Szab1z tudhatja. Adta magát a dolog, hogy egyenesen tőle kérdezzük meg a bannolás hátterét, és az kitiltás óta eltelt 4 nap történéseit.

Szab1z őszintén, mit jelent ez a Game ban?

Én is erre szeretnék választ kapni. Múlt pénteken (nov. 30. ), mikor beléptem a játékba egyből a ban üzenet fogadott a menüben.

Mi miatt kaphattad akkor ezt a kitiltást, ha ártatlan vagy?

Erre is szeretnék választ kapni. A supporttól megkérdeztem, de egyenes választ nem érkezett. Válaszul csak az indokokat kaptam, amiért valakit ki lehet tiltani, és ezek közül egyiket sem szegtem meg.

Miért pont te? Ha véletlen ban hullám lenne itthon, a Facebook tele lenne reklamálásokkal. De a magyar mezőnyben senki nem panaszkodott mostanában hasonlóra.

Sajnos a mai napig nem kaptam erre választ, hogy milyen szabálysértést követtem el. Ugyanazt az auto üzenetet kaptam, mint a többi közel 300 000 egyidejűleg kibannolt játékos.

BEBAsz, ti hogyan viszonyultok a dologhoz?

Nagyon meglepett minket, mindannyiunk első gondolata az volt hogy ez indokolatlan ban. Soha egyikünkben sem merült fel, hogy Szabi csalna, vagy bármi mással próbálkozna. Az eset után két napig angol tudásomat teljesen belevetve próbálkoztam választ találni minden felületen. Sajnos eredménytelenül, de Redditen kiderült, többen is így jártak. Bízunk abban hogy helyén kezelik a helyzetet.

Mi a következő lépés? Kerestétek a PUBG Corp. illetékeseit az ügyben?

Várjuk hogy a PUBG Corp. válaszoljon. Többszöri felkeresésre sem tudták megmondani a pontos okát, hogy miért lettem kitiltva. Ahogy korábban is említettem, csak a lehetséges indokokat kaptam válaszul.

Mi lesz akkor, ha hetek múlva sem oldják fel a bant az accountodról, Szab1z?

Én nem gondolom, hogy egy ekkora cég ne tudna megoldani, kijavítani egy ilyen hibát pár hét alatt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva