Fortnite

Az Apple alávágott az Epic-nek – Három Battle Pass skin is kikerült a világhálóra


Ilyen nincs, ez a megjelenés sem sikerült zökkenőmentesre...

Szegény Epic-et az ág is húzza. Nagy nehezen elérték azt, hogy a leakerek ne tudjanak minden skint előre kikaparni a forrásfájlok közül, majd végre ellehetetlenítették a cégtől az összes olyan alkalmazottat, akik elkotyogtak bizalmas információkat, mégsem tudnak zökkenőmentesen új szezont indítani. Az előző szezon Battle Pass skinjeinek töredékét a PS Store szivárogtatta ki, most pedig úgy tűnik, hogy az Apple tulajdonában lévő App Store frissült túlságosan hamar.

App Store – Fortnite Intel

A helyzet pedig az, hogy bármennyire is szeretnénk, hogy ne legyen igaz a hír, az eddig hivatalosan közölt teaserek alapján tényleg a hivatalos Battle Pass állomány egy darabja került ki az applikáció főoldalára. Jól látható a macskanő maskarában lévő “snowboardos” alak a második teaserről, szintén a második képen látható egy zipline-on csúszó karakter, ő nagy valószínűséggel a fent látható kép jobb oldalán látható, valamint az első teaserre erősen hajaz a hármas közepén álló sötét alak is, a “jégkirály”.

 

Félreértés ne essék, véleményünk szerint ez az eddigi egyik legjobb szórás, ha nem a legjobb, de jobban örültünk volna, ha a holnapi nap, hivatalos keretek között derül ki mindez. Már csak azért is vagyunk biztosak abban, hogy egy hatalmas hiba történt, mivel azóta a kép már lekerült az App Store főoldaláról. Menti még a menthetőt az Epic Games.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva