Fifa

90, 88, 88: ilyen számokat hozott a TOTW12


Ők a 12. hét legjobbjai a FIFA 19-ben.

A mögöttünk álló hétvégén több sztárjátékos is remekelt, így már előzetesen is sejthető volt, hogy ezúttal sem leszünk híján a nagy neveknek a FIFA 19 aktuális Team of the Weekjében. Most végre ki is derült, hogy kik kerültek be a hét csapatába: nézzük, kiket válogatott be az EA Sports a TOTW 12-be!

Aubameyang szereplése borítékolható volt, hiszen az Arsenal nagyrészt neki köszönheti legutóbbi győzelmét a Tottenham elleni londoni rangadón – jutalma egy 88-as In Form lett. De rajta kívül befért a kezdőbe többek között Chiellini, Piqué, Iago Aspas és Gnabry is – épp úgy, ahogy tegnap megjósoltuk. Meglehetősen magas tehát a kezdő átlaga!

Az új In Form kártyák szokás szerint szerda este 7 órától lesznek bonthatóak, így akinek valamelyik fenti játékosra fáj a foga, az ekkortól próbálkozhat a megszerzésükkel egy héten keresztül, legalábbis a pakkokból.

Alternatívaként pedig az idei évtől ott van természetesen a Weekend League is, hiszen akik legalább Silver 3 szintig jutnak a hétvégi ligában, azok választhatnak a teljesítményüktől függően egy vagy több játékost.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva