League of Legends

Így szerezheted meg legolcsóbban Prestige K/DA Akalit az idei Snowdown event alatt


A kulcs természetesen a Snow Tokenek gyűjtögetése lesz, átlagosan napi 2 győzelem és 2 vereség kell hozzá.

A Snowdown Pass 1450 RP-be fáj, ezt ugye nem tudjuk megúszni, egy kapszula és 150 Snow Token jár érte. Továbbá mindennap az első győzelemre plusz 20 Tokent kapunk, ez még sokat fog segíteni a farmolásban.

A Prestige K/DA Akali skint ugyanis RP helyett ezúttal Snow Tokenekkel válthatjuk meg. Ezeket az idei Snowdown event alatt gyűjtögethetjük, ha a tavalyi dátumokból indulunk ki, akkor pontosan 4 hetünk lesz rá. Az alábbi módokon szerezhetünk ingyenesen Tokeneket:

  • SR win – 10 Token
  • SR loss – 5 Token
  • ARAM/Nexus Blitz win – 6 Token
  • ARAM/Nexus Blitz loss – 3 Token
  • Napi küldetések – ezekkel összesen 325 Token farmolható ki

Ezek az ingyenes lehetőségeink, vagyis nem lesz egyszerű összeszedni az Akalihoz szükséges 1800 Tokent. Ha minden napi küldetéssel készen vagyunk, és levonjuk a Snowdown Pass Tokenjeit is, még 1325 Snow tokenre lesz szükségünk.

Az idei Snowdown event december 6-án indul, várhatóan tehát január 3-a körül lövi majd le a Riot. Ha ingyenesen akarjuk megszerezni a Prestige K/DA Akali skint, akkor a mindennapi küldetések mellett legalább 50 pontot kell szereznünk naponta átlagosan.

Ez azt jelenti, hogy ha mindennap összejön 2 SR győzelem és 2 SR vereség, akkor meglesz a skin.

A két győzelem ugye 2×10, a két vereség pedig 2×5 Token. A Snowdown Pass első győzelemre járó 20 extra Tokenjével pedig meg is van a napi 50. Természetesen gyorsabban is haladhatunk, ekkor viszont már RP-be kerül a dolog. Egy Snow kapszula pedig 750 RP-be kerül és 40 extra Token jár mellé.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva