Counter Strike

Ez most tényleg fájt… A CS:GO fejlesztői durván bebaitelték az egész közösséget


A szerdára ígért nagy bejelentést most már csütörtökre tolták, és még azt se tudjuk, mi lesz az.

A CS:GO fejlesztői már hétfő óta lázban tartják a játékosokat. Valami nagy durranást harangoztak be szerdára, amire mindenkinek érdemes lesz odafigyelni? Új Operation? Battle Pass? Source 2? Battle Royale mód? Két napig mindenki csak találgatott és reménykedett.

A szerdára ígért nagy bejelentést viszont hiába vártuk egész nap, csak nem akart befutni. Végül az is kiderült, hogy miért.

Két megoldást látunk a problémára, az egyiknek kifejezetten örülnénk, a másiknak nagyon nem:

  • Elképzelhető, hogy a fejlesztők nem készültek el időben a nagy bejelentéssel. Hibásan meg nem akarták kirakni. Ez összességében jó hír lenne, mert ha kapunk valamit, legalább biztosak lehetünk benne, hogy alaposan letesztelték.
  • A másik forgatókönyv viszont, hogy megint csak a karácsonyi pulcsis csirkék jönnek és felesleges felhajtás az egész. Mondanunk sem kell, ennek kevésbé örülnénk. Legrosszabb esetben pedig nem jön semmi.

A mindig jól értesült wickedplayer494 szerint addig ne is reménykedjünk semmi kiugró dologban, amíg a játékfájlok között semmi nyoma egy nagyobb UPDATE-nek. Eddig sajnos neki van igaza, a fejlesztők alaposan bebaiteltek mindenkit ezzel a szerdával.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva